La Càtedra d'Economia Circular i Sostenibilitat ha lliurat avui els guardons als millors TFG's presentats per estudiants el curs 22-23.

La segona edició d'aquests guardons permeten reconèixer aquells estudiants que incorporen l'economia circular en els seus treballs de final de grau. La directora en funcions de la Càtedra, Ariadna Benet, ha apuntat en l'acte d'entrega que és la segona edició dels premis, i ha remarcat la qualitat dels treballs que han estat reconeguts.

Els TFG's premiats són "Reorganització a través d’una Reenginyeria del Sistema Productiu d’una ONG a Mfangano, Kènia", de Carla Colomina; i "Cop de Mà, creps inclusives", d'Alexandra Cano i Irene Dangla. Han rebut el diploma en reconeixement de mans de Josep Lluís Checa, director general del TecnoCampus, i Francesc Codony, responsable de Gestió de Qualitat, Medi Ambient i Compliance a Aigües de Mataró. Aquesta empresa pública, juntament amb el Consell Comarcal del Maresme i el Centre Integral de Valorització de Residus, acompanya el TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró en l'impuls de la Càtedra.

La dotació dels premis és de 800 euros per a cada un dels treballs guanyadors. En aquesta edició, el jurat ha estat integrat per membres experts en l’àmbit institucional, acadèmic i empresarial en matèria d’economia circular i sostenibilitat: Humberto Llavador (Universitat Pompeu Fabra i Barcelona School of Economics), Joan Rieradevall Pons (ICTA Universitat Autònoma de Barcelona), Alba Cabañas (SustainThinking), Marta Escamilla (Centre tecnològic Leitat) i Antonio Valero (Centre d’Investigació de Recursos i Consums Energètics).

 

Galeria d'imatges

Anterior

Vuit centres de secundària de Mataró inicien un programa pioner en competències digitals del professorat

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris