Scrads, startup ubicada al TecnoCampus, treballa en el desenvolupament i implementació de solucions tecnològiques avançades, mitjançant l'aplicació de tecnologies de darrera generació, amb un enfocament especial en la Intel·ligència Artificial (IA) i la Intel·ligència Exponencial. Scrads ofereix experiències de xat intel·ligents i personalitzades per als seus usuaris, amb l'èmfasi en la humanització de la tecnologia com a eix crucial en l’evolució digital.

Scrads ha participat recentment en dos esdeveniments, Startup Grind i el DES, a Màlaga, que li han donat una visibilitat molt valorada per l'equip fundador. "El temps limitat per a la presentació, combinat amb la necessitat de transmetre clarament la finalitat de l'eina, ha suposat moltes hores de treball intens, és un procés que anem polint dia a dia," comenta Carles Alonso, soci fundador d'Scrads. D'altra banda, la participació en el Digital Enterprise Show (DES) de Màlaga ha permès a Scrads ampliar els seus horitzons més enllà del mercat local de Mataró. 

Ser guanyadors d'aquesta edició de l'Startup Grind ha afegit una fita rellevant a la trajectòria d'Scrads, ja que ha augmentat la notorietat de cara als possibles inversors i ha enfortit la confiança en el projecte, apunten els seus impulsors.

Com a properes passes, Scrads serà present en el Pitch Investor del TecnoCampus. "Creiem que serà una gran experiència que ens ajudarà a seguir creixent i a consolidar-nos en el mercat," afirma Sergi Navarro, soci fundador d'Scrads.


Anterior

Mataró assumeix la vicepresidència estatal de l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees (ACTE)

Següent

ESED, empresa especialitzada en ciberseguretat, obre seu a Berga