Més de 200 persones de l'entorn familiar i professional es van reunir al Foyer per recordar la seva trajectòria.

El dia 2 d’abril moria prematurament el professor Léonard Janer, que va deixar una gran empremta al TecnoCampus. En record seu, el dimarts 3 d'octubre tota la comunitat (PAS, PDI, alumnes, exalumnes, empresaris i representants institucionals) li va retre un sentit homenatge que romandrà en el temps, ja que la institució ha creat un espai permanent sota el domini https://inmemoriam.tecnocampus.cat/leonard-janer/. Un espai on es poden seguir deixant comentaris personals dedicats a la seva figura.

La cantant i compositora Mireia Federico va interpretar tres peces musicals intercalades entre els diversos parlaments en què va consistir l'acte. Van intervenir-hi el director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa; Alícia Romero, parlamentària i vicepresidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme; el professor Pere Barberan; els estudiants Rebeca García Franco, Carlos Martínez Bueno i Arnau Reig Méndez; l'Alumni Victoriano Martín Verdugo, Senior Director per a Europa, MidelEast & Africa d’Oracle; François Janer, germà de Léonard Janer; i David Bote, alcalde de Mataró i president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme. 

El recull de les intervencions va aconseguir traçar un retrat complet, professional i personal, del professor Janer.

Galeria d'imatges

Anterior

Audiència oberta per al procés d'acreditació de titulacions

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les