Es tracta d'una iniciativa implantada anys enrera en diverses universitats espanyoles i que ara arriba a la Universitat Pompeu Fabra, a través del TecnoCampus, amb l'objectiu de contribuir a l'ocupabilitat dels joves amb discapacitat intel·lectual.

Featured image

Josep Lluís Checa, director general del TecnoCampus; Isabel Martínez Lozano; directora de Programas con Universidades y Promoción del Talento Joven de la Fundación ONCE; Albert Vidal, director gerent de la Fundació el Maresme; i Ismael Hernández, coordinador acadèmic del curs d'especialització I-talent. Inclusivitat, Innovació i integració per a la Inserció sociolaboral han estat els encarregats de donar la benvinguda als estudiants que durant els propers mesos rebran aquesta formació a les aules del TecnoCampus.

Es tracta d'una iniciativa implantada anys enrera en diverses universitats espanyoles i que ara arriba a la Universitat Pompeu Fabra, a través del TecnoCampus, amb l'objectiu de contribuir a l'ocupabilitat dels joves amb discapacitat intel·lectual. Es col dotar-los de competències tant de caràcter transversal -les habilitats socials i  emocionals necessàries per a mantenir interaccions satisfactòries-, com de caràcter específic -coneixements i habilitats requerits per a l'exercici efectiu de la seva activitat laboral.

La docència la impartiran professors dels diversos graus que s'imparteixen al TecnoCampus, mentre que la coordinació va a càrrec de la Càtedra d'Economia Social. Cal destacar que estudiants de grau hi col·laboraran com a voluntaris per facilitar la integració al campus d'aquests joves que no tenen cap experiència prèvia a la Universitat.


Anterior

Imagine Express inicia la seva vuitena edició amb una hackató al TecnoCampus de Mataró

Següent

Banting Labs aconsegueix 70.000 euros per desenvolupar la seva tecnologia per monitoritzar els nivells de glucosa a la sang