El passat dijous 2 de febrer es va inaugurar la setena edició del Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d’Economia Social. Aquesta formació està impulsada i organitzada per la Càtedra d'Economia Social del TecnoCampus, amb el suport del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el finançament del Ministeri de Treball i Economia Social del Govern d'Espanya.

L'objectiu fonamental del curs és formar professionals per realitzar les seves activitats en el camp de l'economia social i cooperativa. Per una banda, millora els nivells de capacitació dels professionals que actualment estan exercint el seu treball en aquestes d'organitzacions; per l'altra, forma joves professionals que vulguin desenvolupar la seva carrera professional en aquestes organitzacions. El curs proporcionarà als estudiants les competències necessàries per crear, desenvolupar, gestionar, investigar, innovar i liderar cooperatives i empreses d'economia social, així com per facilitar la cooperació entre elles.

Es tracta d'un programa eminentment pràctic, que facilita i dona a conèixer les eines necessàries per al bon funcionament intern de les entitats de l'economia social i les cooperatives i promou les competències emprenedores i innovadores com a motors de canvi d'aquestes organitzacions. Durant l'acte, es va dur a terme una conferència sobre models de les cooperatives de crèdit, a càrrec de Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers. A la inauguració hi van assistir Eloi Serrano, director del postgrau i de la Càtedra d'Economia Social del TecnoCampus; Josep Lluís Checa, director general del TecnoCampus, Sergi Morales Díaz, segon tinent d'alcalde, regidor d'Ocupació i Empresa, Economia Social; Ismael Hernández Adell i Màrian Buil, coordinadors del postgrau.


Anterior

El TecnoCampus posa en marxa el curs 2023-2024 dues noves ofertes de titulacions de grau

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris