El TecnoCampus ofereix a les start-ups del seu ecosistema participar en reptes tecnològics buscant solucions innovadores per a empreses i entitats públiques. A través del seu servei de suport a la internacionalització, va obrir el 2023 una línia de treball per promocionar les seves empreses i startups en fires internacionals com, per exemple, el Mobile World Congress (MWC), l'Smart City Expo World Congress, el Barcelona Deeptech Summit o l'Advanced Factories, entre d' altres.

En col·laboració amb l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ!) s'han organitzat diversos esdeveniments B2B en el marc d'aquests grans congressos internacionals celebrats a Catalunya. 

En aquestes reunions, grans internacionals o entitats públiques proposen els seus reptes tecnològics i busquen startups tecnològiques que puguin resoldre'ls. En el darrer any han estat diverses les empreses que han participat en els Open Innovation Challenges. Una d'elles, Leviathan Creative Studios està actualment en vies de col·laboració amb el govern de Gal·les, que buscava una solució per donar suport a les necessitats de salut mental i benestar d'infants i joves al país i acompanyar en la transició a l'edat adulta per promoure el benestar en els adults. 

Un altre exemple és la que duu a terme la startup Into Reality amb l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural, sorgida en el marc de l'Integrated Systems Europe 2024. D’aquesta col·laboració ha sorgit el projecte Into Reality ha, centrat en la creació d’ una Plataforma de Realitat Virtual. Les properes cites seran Open Innovation Challenges que es desenvoluparan en el marc del Mobile World Congress i la fira Alimentària.


Anterior

El Grau en Mitjans Audiovisuals participa al Fineart d'Igualada

Següent

Dust Games, un estudi de videojocs creat per estudiants del TecnoCampus, seleccionat per participar en el programa GameBCN