El passat mes de juliol, el Clúster Audiovisual de Catalunya va llençar una convocatòria oberta per buscar joves graduats o estudiants que volguessin partipar en el projecte del Pacte del Talent. Després d’un procés de selecció, hi han participat un total de 26 persones, tres de les quals són graduats recents o estudiants del darrer curs del Grau en Mitjans Audiovisuals.

El Pacte del Talent és una iniciativa del Clúster Audiovisual de Catalunya que va néixer amb l’objectiu d’ajudar el talent emergent a professionalitzar-se i a connectar-se amb els àmbits de les arts escèniques i audiovisual. Ofereix una primera experiència de professionalització a estudiants i recentment graduats en l’àmbit de l’audiovisual. Amb la tutorització de professionals del sector, s'han realitzat projectes audiovisuals, clips promocionals, en connexió amb projectes emergents d’arts escèniques, per als quals el resultat esdevindrà una eina de promoció i visibilització dels seus treballs. Per a la selecció de projectes d’arts escèniques s’ha comptat amb la col·laboració de les institucions que ofereixen formació superior en aquest terreny: l’Institut del Teatre (IT), ESEM del Taller de Músics i el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel. S'han treballat 4 projectes de dansa contemporània, dos de teatre, un de música i un de circ.

El proper dimarts 30 de novembre, a les 17h a la Sala Raval del CCCB i en el marc dels actes que formen part de la Setmana del Talent Audiovisual es mostrarà el resultat dels treballs. La presentació anirà acompanyada de la xerrada-debat "Nous escenaris digitals per a les arts en viu", amb la participació de Narcís Puig (adjunt a la direcció artística del Festival Temporada Alta), Georgina Oliva (Directora de programació i continguts del Teatre Lliure) i Jordi Oriol (actor, autor i director teatral) i que estarà moderada pel periodista Manuel Pérez i Muñoz.


Anterior

Guanyadors del concurs de fotografia “La meva persona gran”

Següent

El TecnoCampus rep la visita del rector de l'Universitat UNNOBA d'Argentina