La Xarxa Internacional d'Universitats Emprenedores va realitzar el 9 de maig una trobada virtual d'unitats d'incubació amb 26 representants de sis universitats membre: UNNOBA i UNS (Argentina), Universitat Major (Xile), ICESI y UNINORTE (Colòmbia) i TecnoCampus.

Featured image

Aquesta trobada va tenir com a objectiu fer un intercanvi de bones pràctiques, eines i metodologies d'emprenedoria, així com promoure el networking entre els integrants de la Xarxa. Els participants es van dividir en sales, dinamitzades per l'equip d'ICESI, per conversar, intercanviar coneixements i generar sinergies al voltant de tres temes: Programes d'Emprenedoria; Eines i metodologies; i Comunicació i Comunitats emprenedores. Posteriorment van fer una posada en comú, es van compartir els principals insights sistematitzats en un Miro i es van establir pròxims passos, que inclouen processos de coincubació d'equips emprenedors entre universitats de diferents països i un esdeveniment virtual que involucri la solució de challenges per part d'estudiants emprenedors de les nou universitats que integren la Xarxa. 

Referint-se a l'esdeveniment, Ana Carolina Martínez Romero, directora del Centre de Desenvolupament de l'Esperit Empresarial d'ICESI, va destacar: "És molt important continuar enfortint la relació entre les unitats d'emprenedoria de les universitats de la nostra xarxa, com en aquest espai on es va fomentar l'intercanvi d'idees innovadores i de bones pràctiques per potenciar l'ecosistema emprenedor universitari". Anahí Moyano, Responsable d'Emprenedoria Universitari de TecnoCampus va afegir: "Amb aquesta trobada continuem avançant en les prioritats del Pla de Treball 2024-2025 de la Xarxa, creant punts de trobada entre col·legues iberoamericans per inspirar-nos, connectar-nos i créixer". 

Per part de TecnoCampus van participar-hi Antonia González, Alícia Cantalejo, Arnau Cuatrecasas, Cristina González, David Rangil, Núria del Val, Yolanda Fernández de l'Àrea de Transferència, Innovació i Empresa; i Anahí Moyano, Maria Armiñana, Natalia Nupieri i Pablo Migliorini, del centre universitari TecnoCampus. 


Anterior

El Grau en Mitjans Audiovisuals premia els millors treballs dels estudiants

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris