L'startupt Winahost, amb seu central al TecnoCampus, acaba de tancar amb gran èxit la primera ronda de finançament. Aquesta plataforma en línia dedicada a la intermediació i reserva on line d'allotjaments turístics per a propietaris basada en BigData, ha aconseguit un total de 475.000 euros procedents d'inversors privats que es complementen amb préstecs participatius d'ENISA/Fons Next Generation de la UE.

Gràcies als fons recollits a la ronda de finançament, la companyia podrà dur a terme el seu pla d'expansió i desplegament tecnològic, fet que suposarà també un augment dels seus equips de màrqueting i vendes. 

"El nostre objectiu més a curt termini és ampliar el mercat de costes a mercats de ciutats com Màlaga i Madrid, triplicar el dossier de propietats en exclusiva, augmentar l'equip de professionals de tecnologia, màrqueting i vendes i, de cara al quart trimestre del 2024 , obrir un primer mercat internacional, que podria ser del Carib o de la Costa Mediterrània europea, bé a França, Itàlia o Grècia”, explica el CEO de l'empresa, Pol Aracil.

En tan sols dos anys, Winahost ha irromput amb força al mercat de l'home sharing i lloguer de vacances, gràcies en part al seu innovador sistema basat en BigData, cosa que permet realitzar una gestió multiposting amb els canals de reserves, monitoritzar l'oferta i els preus de tots els mercats i gestionar un calendari únic centralitzat amb l'objectiu de posicionar i arribar al màxim nivell de clients potencials, maximitzant l'ocupació i els ingressos dels clients.


Anterior

Docents del Grau de Fisioteràpia participen a Amsterdam en un congrés sobre oncologia

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les