Dimarts 13 de maig el reconegut xef Salvador Brugués, referent internacional en la tècnica de la cuina a baixa temperatura (cuina al buit), va impartir una masterclass exclusiva als estudiants de segon curs del grau en Nutrició Humana i Dietètica. 

Salvador Brugués és considerat una figura clau en la divulgació i desenvolupament d’aquesta tècnica culinària, que ofereix avantatges organolèptics i nutricionals molt rellevants, i que ja forma part de la cuina professional més avançada. 

La sessió ha combinat una part teòrica introductòria, una demostració pràctica de cuina i una degustació, perquè els estudiants experimentessin directament l’impacte sensorial d’aquesta metodologia. 

Aquesta activitat s’ha pogut dur a terme gràcies al suport de la marca Alaska Seafood, que ha fet possible l’organització d’aquesta masterclass amb un dels cuiners més prestigiosos del nostre país en el camp de la cuina a baixa temperatura.

Galeria d'imatges

Anterior

El TecnoCampus acollirà la EANS Summer Conference 2025 sobre salut mental i infermeria