Programa d'acceleració StartHealth

Si necessites assessorament expert per llançar al mercat la teva start-up amb millors garanties d’èxit, aquest és el teu programa. T'ajudem a aconseguir-ho.

StartHealth és un programa d'acceleració per a start-ups de nova creació, vinculades al sector salut amb una proposta de valor diferenciada i un clar potencial de creixement.

El programa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració d’ACCIÓ, Ship2B, Bstartup Health, UPF Ventures, 101 ventures, Barcelona Health Hub, el Consorci Sanitari del Maresme i la Fundació TIC Salut Social.

 • A QUI VA ADREÇAT?

  • Start-ups del sector salut de 0-5 anys de vida
  • Amb un Mínim Producte Viable (MPV)
  • Sector de Digital Health (Plataformes web, mòbils, IA, IoT, Big Data) o Medical Devices (Instruments  mèdics, rehabilitació, diagnosis malalties).

 • QUÈ T’OFERIM?

  • Programa personalitzat – màxim 10 participants per edició.
  • Formació impartida per especialistes i emprenedors d'èxit
  • Assessorament expert individualitzat (25h/participant)
  • Accés a finançament i inversió privada (Demo Day)
  • Activitats de networking i connexió amb l'ecosistema innovador
  • Espai de treball gratuït al co-working de la incubadora del TecnoCampus.

Programa Starthealth

Durant sis mesos, les deu start-ups seleccionades gaudiran d’assessorament expert individualitzat, formació especialitzada, connexió amb l’ecosistema innovador, accés a finançament i espai de treball gratuït a la incubadora TecnoCampus.

 • Diagnosi individual start-up
 • Model de negoci
 • Regulatòria i legal
 • Mentoring
 • Màrqueting
 • Vendes
 • Mentoring
 • Finances
 • Finançament
 • Investor Pitch
 • Mentoring

Xarxa de mentors/res i Formadors/res

Els mentors seleccionats són alguns dels millors empresaris en sèrie, inversors i experts en la indústria.

Marta Príncep

 Managing Partner
 BHV Partners 

Daniel Oliver

 Director
 Capital Cell 

Francesc Garrido

 Director
 Ambit BST 

Àngels Carrió

 Directora
 Eignapharma 

Àlex Espinosa

 CEO
 Aproa Experience

Aurora Conill

 Project Manager
 TecnoCampus 

Carlos Lorenzi

 General Manager
 Singular Sense
 

Alexandre Casadevall Nierga

 E-Health Consultant
 Grupo Pulso 

Albert Domingo

 TIC Director
 UPF Ventures

Adrià Escolà

 Innovation Manager
 Vall d'Hebron Institute of Research 

Marc Sansó

 Tech-Management Consultant
 ELSEBITS 
 

Sara Mirabete

 Startups Legal
 Tagram Legal 

Markus Wilhelms

 CEO & Co-Founder
 MOWOOT

Josep Cardona

 CCO
 Onalabs Inno-Hub

Esther Riambau

 Entrepreneur  Co-FOunder & Board Member 
 Vall d'Hebron & Gate2Brain 

Mireia Nuñez

 Consultant, Mentor, Investor & Co-Founder
 SMOVE!, WA4STEAM

Salomé de Cambra

 Life Sciences Consultant, Business Angel & Co-Founder 
 HIPRA, WA4STEAM, GENESIS Biomed, TecnoCampus, EIT Health 

Sílvia Cufi

Chief Innovation & Digital Transformation Office
Leitat Technologial Center 

Vicent Ribas Ripoll

 Research Line Manager 
Eurecat

Mariona Esquerdo

 Health & Care Manager 
 Ship2B

Bart Huisken

 Co-founder & strategic advisor
 BrainFocus

Julio Castro

 CEO
Palobiofarma 

Miguel Ángel Tovar

 Investor & Partner
 Pharmacelera & Smartech Capital 

Marc Martinell

 CEO
Minoryx

Ignasi Heras

Co-Founder & Managing Partner
SeedLink Ventures

Carlos Esteban

 Executive Coach
 Self Employed

Albert Mascarell

 General Manager
Fagron

Susana Castel

Co-Founder & CEO 
Frontwave Imaging 

Ignasi Costas

Co-Managing Partner 
 RCD

Albert Roma

 Assessor
 PONS IP 

Xavier Sansó

Founding Partner 
Metrix Partners

2a edició Starthealth (2021)

STARTUPS/
PROJECTES                                                     

ACTIVITATS

WEB

BIEL GLASSES                                                             

La Visió Baixa és una deficiència permanent no reversible on els problemes de mobilitat són un dels problemes més significatius pels pacients amb VB. Biel Glasses ha creat unes ulleres amb realitat mixta, IA i robòtica per adaptar la realitat a la capacitat visual restant dels pacients que els dona autonomia.

 

MYHEALTHWATHCER

És una plataforma de promoció d'hàbits saludables que dona servei tant a les persones com a les empreses del sector salut. Les malalties cardiovasculars relacionades amb el sedentarisme i l'alimentació sumen pràcticament la meitat de les morts que hi ha cada any a Europa. La personalització, escalabilitat i combinació de tecnologia i professionals de la salut fan que aquest producte esdevingui el "Glovo de la salut", portant els hàbits saludables a cada llar.

HEURISTIK

Els errors d'identificació de pacients als hospitals tenen conseqüències molt greus, d’on el 54% es deuen a la mala qualitat de les polseres d'identificació. Heuristik ha creat un sistema d'identificació basant en les empremtes dactilars que evita no només els errors de lectura, sinó que a més proporciona informació en la gestió dels pacients, millorant a la vegada la qualitat del servei dels pacients i l’eficiència dels recursos hospitalaris.

HOOP DIABETES

Està orientada a les necessitats específiques dels pacients amb diabetis tipus 1. Aquests pacients no produeixen insulina i són dependents de la injecció regular d’insulina. Hoop Diabetis ha creat una bomba d'insulina intel·ligent, autònoma i inal·làmbrica que permet crear un feedback retro-alimentat, millorant-ne la seva qualitat de vida.

HELTHY

És una App connectada a una polsera que monitoritza les constants vitals dels usuaris. Els usuaris d’aquest producte són la gent gran que vol viure de forma independent sense sacrificar la seva seguretat. Aquest sistema també permet als familiars saber si hi ha algun problema i poder actuar a temps. 

MDA (Mapa de Activos)

És un itinerari gamificat i formatiu per promoure la salutogènesis que evita l'estigma de les malalties mentals. La MdA ajuda als usuaris l’autogestió de la seva salut mental. A través d'una App, l'usuari rebrà, una vegada finalitzat el recorregut indicat, el seu estat de salut i els passos a seguir per millorar.

SCRUBTECH                                                                         

És una mina virtual d'aprenentatge per infermeres tant en instrumentació quirúrgica com en la preparació del material necessari dels quiròfans. Aquest sistema ajudarà als professionals d'infermeria a aprendre a treballar en un quiròfan d’una manera segura, millorant-ne la qualitat i reduint el nombre d'hores d'aprenentatge. 

OXEEN

Controla els pacients en planta, optimitzant els fluxos de treball en hospitals/residències i millorant la qualitat del servei. El producte és una banda intel·ligent que controla les seves constants vitals, caigudes dels usuaris i a través de  ML, avisa als professionals sanitaris abans que el pacient entri en estat crític.

NEUROFLAV                                                                                

Les malalties neurodegeneratives ocasionen un deteriorament progressiu i constant del Sistema Nerviós Central i desgraciadament, no existeix avui en dia un tractament que permeti ni prevenir-res ni curar-les. L'equip de Neuroflav ha identificat una mol·lecula, anomenada MIND, amb resultats in vitro i in vivo prometedors. MIND té activitat "multitarget", és a dir, és capaç d'actuar en diferents processos moleculars de la malaltia.

1a edició Starthealth (2020)

START-UPS / PROJECTES

                                        ACTIVITAT

WEB

AGE&THECITY                                                                        

 

App vinculada a un wearable que utilitza tecnologia Big Data i Machine learning que ofereix recomanacions personalitzades que promouen l’envelliment saludable. Eina que ofereix informació molt útil per les autoritats sanitàries per implementar polítiques de salut pública orientades a millorar la prestació dels serveis i aconseguir que les ciutats siguin més saludables.

                                  

BERDAC                                                                          

 

 

 

Dispositiu de dispensació automàtica de medicaments, que pretén augmentar l’adherència als tractaments farmacològics i reduir els errors en l’administració de medicació. Es composa d’un hardware (dispensador + blisters) i un software per a la monitorització de l’adherència terapèutica en temps real. Permet evitar oblits en la presa de la medicació i errors en la medicació. A més, preveu el risc de recaiguda.

BREAZ: COPD DETECT                                                                         

      

 

Dispositiu per detectar de manera precoç la malaltia respiratòria crònica, MPOC, que bloqueja progressivament les vies respiratòries que provoca problemes respiratoris greus. El dispositiu està dissenyat específicament per a l’atenció primària (on hi ha la majoria de pacients no diagnosticats) com a eina per al cribratge ràpid de la malaltia pulmonar obstructiva crònica. 

DELTAQON                                                                             

 

 

 

Dispositiu mèdic portàtil i fàcil d’utilitzar que proporciona mesures d’alta precisió del moviment articular del cos humà mitjançant sensors inercials. Gràcies a la tecnologia IOT i intel·ligència artificial, permet detectar anomalies en el moviment articular i monitoritzar l’evolució del tractament de rehabilitació. Les aplicacions més rellevants d’aquesta tecnologia són per a les malalties degeneratives, accidents i lesions esportives.

DINBEAT LIFE                                                                            

 

Dispositiu multiparamètric que permet monitoritzar en remot, a temps real i per connexió sense fils les constants vitals (electrocardiograma, freqüència cardíaca i respiratòria, temperatura, oximetria), activitat i posició dels pacients. Disposen d’un wearable comercialitzat per a aplicació en veterinària, i properament, llançaran al mercat Dinbeat Life per a aplicació en humans.

DISFÀGIA APP                                                                     

Sistema de cribratge que permet millorar el diagnòstic i la gestió del risc dels pacients de patir disfàgia orofaríngia. La disfàgia és prevalent en determinades malalties, com les neurodegeneratives, càncer de faringe i lesions cerebrals. Per mitjà de la intel·ligència artificial, aquest sistema d’ús hospitalari proporciona informació a temps real al personal clínic sobre el nivell de risc de patir disfàgia que presenten els pacients.

 EXHEUS

 

Ofereix informació en temps real a través de l’anàlisi de l’expressió dels gens (RNA) i la intel·ligència artificial que permet mesurar i controlar amb precisió els canvis que pateix el cos en funció de la nutrició i l'exercici realitzat mitjançant biomarcadors genètics, reduint els problemes de salut derivats i millorant el rendiment i la recuperació de forma personalitzada.

POSTOPATHOME                                                                       

 

 

Eina de telemedicina (mhealth) dissenyada per a la monitorització extrahospitalària del dolor durant el període postoperatori; d’aplicació principalment en les intervencions ambulatòries, que són cada vegada més freqüents. L’aplicació permet la comunicació del pacient directament amb l’equip sanitari per tal d’optimitzar la gestió del grau de dolor a temps real.

SEPTILOOP                                                                                           

 

Dispositiu que, mitjançant la utilització de biomarcadors, permet detectar i diagnosticar la sèpsia en estadis inicials i de manera molt ràpida. La ràpida identificació de la sèpsia és essencial, ja que en cas de no ser tractada pot progressar cap a un xoc sèptic. La eina diagnòstica desenvolupada per Loop permet que, en un marge de temps curt, els professionals sanitaris puguin prendre les decisions clíniques adequades.

Edició Medical devicces

Edició Digital Health

EMPRESES

                                    ACTIVITAT

WEB

BRAINALLY

 

 

Plataforma digital de medicina personalitzada per millorar la qualitat de vida de padres i les capacitats de nens utilitzant intel·ligència col·lectiva (Big data).

 

EYESAPP

Aplicació per prevenir i controlar la miopia en nens.

MEDITIC

Servei de telemedicina personalitzada per viatges vacacionals.

OMADRE MÉDICO

Sistema intel·ligent de gestió d'inventaris que utilitza codis de barres/codis QR per rastrejar les ampolles de llet materna a través de l'ecosistema d'unitats neonatals hospitalàries

PSYCOCO 

 

 

Aplicació que vol connectar a persones i psicòleg, adaptant-se al format més adequat a les necessitats de clients: visita física, trucada o videollamada.

TecnoCampus Avinguda d'Ernest Lluch, 32 | Torre TCM 2 Planta Baixa (Porta Laietana) 08302 Mataró (Barcelona)

Tel. 93 169 65 02 | starthealth@tecnocampus.cat

Els horaris d'atenció queden alterats per les afectacions pel coronavirus.
Consulteu la pàgina informativa sobre les afectacions pel SARS-CoV-2 fent clic aquí

Horaris d'atenció: Parc empresarial: de dilluns a divendres, de 9h a 18h.

Telèfon: Parc empresarial +34 93 169 65 02

 

Amb el suport de:

Logo diputació de Barcelona   

Amb la col·laboració de:

Logo 101  Col·laboració Starthealth   logo ship 2B  Consorci Sanitari Maresme

logo TIC    Logo Ventures   Logo Barcelona Health Club     Logo Acció

 

 Està finançat per ACCIÓ i les start-ups formem part dels seus serveis de suport a start-ups.