Escolta les teves emocions | explora noves aventures | inventa per somiar | aprèn a viure el canvi | projecta el teu futur | comparteix una estona de qualitat | estima la cultura | brilla amb nosaltres 

Al TecnoCampus, CONNECTA amb la dansa, la música i el teatre!

L'objectiu del taller va ser viure l’experiència de la dansa introduint el treball de cos, improvisació i creació a través de propostes d'exercicis i joc coreogràfic.

Aquest tastet va ser una petita aproximació a tot el que es pot desenvolupar durant un trimestre, però serà l’element necessari per l’elecció de les disciplines que es facin al segon i tercer trimestre.  

El passat 13 d’octubre va haver un taller de dansa de la mà Cristina Castellà: 

Biografia Cristina Castellà

Durant molts anys em formo com a ballarina en estils i tècniques diferents amb mestres com Aixa Guerra, Sol Vàzquez, Roser Tutusaus, Bebeto Cidra, Olga Alvarez, entre d'altres. A la vegada, em graduao en Educació Infantil (UB, 2014) i seguidament m'especialitzo en Psicomotricitat (URL, 2015). En aquesta línia he realitzat diferents cursos dedicats a la pedagogia i didàctica artística de la dansa i m'he format en projectes similars com: formacions a mestres i artistes de Segni Mossi (Yellow, Red i Blue Traning) i diferents formacions de Dan Dan dansa, curs organitzat pel Mercat de les Flors, entre d'altres. En l'actualitat m'estic formant  en estudis de sexualitat i gènere com: Educadora menstrual, Feminarian (2020) Educación Afectivo-Sexual Integral, Senda, centro de Acompañamiento Familiar y Educación Viva (2021-2022).

 

D'aquí neix l'interès per crear i gestionar projectes i tallers familiars relacionats amb la dansa i el moviment (0-6 anys): Tallers de Dansa-Ciència (2013-2016) dins el cicle NiuViu, activitats temàtiques del programa Niu de Ciència, del Museu de les Ciències Naturals de Barcelona. Dos projectes propis actualment actius: "Dansa per nadons", 2015; cocreació de "Baobab, dansa en família", (2018). També neix l'interès per formar part de projectes que esdevenen espais de cura a través de la dansa com el projecte ''Bellànima, espai d'expressió per la bellesa'', on s'expressa i es comparteix a través del moviment amb persones grans que es troben a l'última etapa de la seva vida.

 

Dins l'àmbit artístic he pogut desenvolupar diferents rols que m'han ofert la possibilitat de viure diverses experiències. En primer lloc, des de molt jove formo part de la companyia eN movieNt, dirigida per Mercè Grané amb espectacles com ''Pètals de vida" i "Els Pensaments de Julieta". Aquest últim es va presentar al FIB, Festival Internacional de Benicàssim i a la Sala Triangulo de Madrid (2012). Realitzo diversos cursos de dansa aèria i vertical amb la companyia Sacude i posteriorment sóc ballarina de diferents esdeveniments: al MNAC i als Mundials de Bàsquet al Palau Sant Jordi, Barcelona (2014, entre d’altres). Entro a formar part de l'equip del musical ''Molt soroll per no res'' d'Àngel Llàser i Manu Guix al TNC (2016) com ajudant de coreografia.

Vam convocar actors i actrius amb l'objectiu de crear l'Aula de Teatre del TecnoCampus!

Si la teva passió és actuar, estigues atent/a l'Aula de Teatre del TecnoCampus.

* Aquest curs l'activitat serà gratuïta per tal de crear el grup.

 

Quan: Dijous 13 d'octubre

Hora: el càsting serà de 12:30 a 14:30h

On: Pendent de confirmar

Preu: Gratuït

Durant el primer trimestre els objectius d’aquesta activitat són treballar la consciència corporal, la respiració, els estiraments i els coneixements bàsics per tal de poder ballar i improvisar experimentant la musicalitat i les possibilitats físiques del propi cos. També vivenciarem les diferents dinàmiques del moviment, tenint present la intensitat, l’energia, entre altres aspectes que influeixen directament en com ens movem i que ens permeten jugar amb l’expressivitat.

Les sessions parteixen d’un escalfament on atendrem la flexibilitat, al pes i les alineacions corporals per desenvolupar la consciència corporal, a la respiració i se seguirà amb una sèrie de dinàmiques que posaran en joc tots els aspectes que s’han comentat amb anterioritat.

Durant el segon i tercer trimestre, amb tot el material sorgit del treball durant la primera etapa del curs, ens endinsarem en un procés de creació d’interès compartit amb el grup que es materialitzarà amb una mostra. Poder mostrar serveix per posar en joc altres aspectes relacionats amb les arts escèniques com l’espai escènic, la presència, la comunicació, la creativitat, etc.

Amb el moviment i la dansa tens l’oportunitat d'harmonitzar el nostre estat anímic, afavorint la concentració i també fomentant un pensament positiu cap a nosaltres mateixes i mateixos i per desconnectar una estona de la quotidianitat.

Vine i prova l’activitat!

 

Quan: A partir del 20 d'octubre i fins el 15 de juny del curs 2022-2023.

Dia: Dijous

Hora: 12:30 a 14h. Cada sessió pràctica durarà 1,5 hores.

Grup / Participants: 

On:  (PENDENT DE CONFIRMAR)

Preu: Aquest curs serà gratuït per tal de crear el nou grup