Presentació

Programa de Tallers Linnk

Nova oferta de tallers 2021

El programa Tallers Linnk és una iniciativa dels centres universitaris del TecnoCampus en què es recull una gran varietat d’activitats, tallers, jornades, premis, xerrades, dirigits als estudiants de batxillerat i CFGS perquè s’endinsin de manera pràctica i amena en els diferents àmbits de coneixement proposats.

 • Tallers especialitzats i gratuïts.
 • Una experiència amb docents universitaris.
 • Complementació del programa docent.
 • Més de 40 propostes de tallers, jornades i activitats per escollir.

 • Tecnologia i audiovisuals
 • Ciències socials i de l’empresa 
 • Emprenedoria
 • Inspira el teu Treball de Recerca 
 • Install Party 
 • Jornada de Portes Obertes 
 • Sessions informatives de graus 

Formulari de reserva de Tallers Linnk

Tecnologia i Audiovisuals

 • 1.Disseny mecànic en 3D

  A partir de tutorials s’explica la fun- cionalitat del programari SolidWorks en un format d’aprenentatge basat en exemples. Aquest taller consta de tres parts de 40 minuts, que s’imparteixen repartides en dos dies consecutius. 

  Dates: Dilluns i dimecres de10 a 13h. Adreçat a: ESO, secundària, batxillerat i cicles formatius. Format presencial o virtual. Durada: 2-3 h sessió en dos dies.

 • 2.Disseny i simulació de circuits mitjançant Arduino

  Les plaques de tipus Arduino són ideals per entendre el funcionament dels components electrònics. En aquest taller, de la mà d’estudiants del doble grau d’Informàtica i de Disseny i Producció de Videojocs, podreu aprendre el funcionament bàsic de les plaques Arduino, així com la programació i interacció amb els elements electrònics més usuals. 

  Matins. Format presencial. Durada: 1,5h. Adreçat a ESO i Batxillerat.

 • 3.Prototipatge d'aplicacions

  Durant aquest taller els alumnes aprendran com fer anar el software Figma per dissenyar i construir prototips d’aplicacions i web. El disseny d’aplicacions i de llocs web és una de les sortides professionals més sol·licitades per als professionals dels mitjans audiovisuals. Figma és l’eina d’edició vectorial i prototipatge d’apli- cacions col·laborativa més demanada al seu sector. 

  Dilluns, dimecres i divendres a partir de les 18h. Adreçat a ESO, Batxillerat i Cicles formatius. Presencial o virtual. durada de 2h

 • 4.Disseny de Motion Graphics

  Els gràfics animats o motion graphics aporten més dinamisme i atractiu a qualsevol creació audiovisual. De fet actualment són indispensables en qualsevol producte televisiu, títols de crèdit, bàners, infografies i fotografies. 

  Adreçat a ESO, Batxillerat i Cicles formatius. Presencial o virtual. 2 hores.

 • 5.Com tutoritzar treballs de recerca tecnològics

  En aquesta sessió, de la mà del professor Marco A. Rodríguez, s’exploraran diferents possibilitats i eines per a la tutorització de treballs de recerca de caire tecnològic (drons, impressió en 3D, prototipatge...), abordant tant les diverses possibilitats tecnològiques existents com les diferents eines meto- dològiques. 

  Dates: els dimecres a la tarda, adreçat a professorat de secundària. Presencial o virtual. Durada: 2h

 • 6.Control automàtic

  S’introdueix el concepte de control i control en llaç tancat. A través de l’ordi- nador es realitzen controls PID de velo- citat i posició de motors de continua. Es parla d’integrar i derivar numèrica- ment per a poder aplicar els PID.

  Dates: Dilluns, dimarts i divendres matins. Adreçat a: Batxillerat. Format: Presencial. Durada: 3h

Formulari de reserva de Tallers Linnk

Ciències Socials i l'Empresa

 • 1.Analitzant dades a partir de la pandèmia

  A partir de les dades generades per l’evolució de la pandèmia del covid-19 i el seu tractament als mitjans de comunicació, treballarem exemples de les eines que es poden utilitzar per estudiar l’evolució de la pandèmia i
  la seva relació amb alguns fenòmens de ciències. 

  Dates: matins o tardes a concertar. Adreçat a 2n de batxillerat. Format presencial (dues sessions de 40min) o virtual (una sessió de 1,5h)

 • 2.Liderar o dirigir?

  Redefinim conceptes. Pensem en nosal- tres mateixes: volem ser unes persones dirigides, o liderades? La sessió trans- correrà a través de casos i exemples de negocis creats al segle XXI. 

  Dates: els divendres, adreçat a ESO, Batxillerat o Cicles Formatius. Presencial (durada de 1,5h) o virtual (durada de 1h)

 • 3.Taller de borsa

  Taller d’iniciació al seguiment i inter- pretació de processos borsaris amb connexions online a la Borsa.

  Dates: dilluns. Durada de 1h30min. Adreçat a Batxillerat i CFGM/S, en format virtual.

 • 4.Logística, la cadena que uneix l'empresa i el client

  Es treballarà per comprendre com fun- ciona la cadena de subministraments d’una empresa i veure la importància de la seva optimització. 

  Adreçat a Batxillerat i Cicles Formatius. Format virtual. Durada: 1,5 h 

 • 5.Màrqueting: què és i per a què serveix

  En aquest taller s’introdueix el concep- te de màrqueting, la seva presència a les nostres vides i les implicacions que pot tenir en el món empresarial. Es realitzaran diferents dinàmiques per introduir els conceptes principals del màrqueting. Es mostraran exemples d’aplicació en empreses reals, i es demanarà als participants de treballar en una aplicació pràctica. 

  Matins, a partir de les 10h. Durada aproximada de 1h. Adreçat a Batxillerat i Cicles Formatius

 • 6.La publicitat i les relacions públiques

  Taller interactiu en què es treballarà el procés per confeccionar una campanya publicitària i conèixer la utilitat de les relacions públiques com a eines de venda i fidelització de clients. 

  Adreçat a Batxillerat i Cicles Formatius. Format virtual. Aproximadament 1 hora.

 • 7.Jornada de turisme per a batxillerat

  Parlarem de les diferents cares del turisme: ens posarem a la pell de qui viatja, de qui vol experiències memorables, de com s’informa, com viatja, com experimenta, com comparteix, com recomana... Parlarem de xarxes socials, internet, dispositius mòbils, geolocalització, experiències immersives... També ens posarem a la pell de qui viu en un territori, qui el gestiona, qui pot gestionar d’on venen els turistes i què els oferirem.

  Setmana del 26 al 30 d'abril. Adreçat a ESO, Batxillerat o CF. Presencial o virtual

 • 8.Jornada de Màrqueting per a Batxillerat

  Jornada amb quatre ponències entorn als fonaments i estratègies del màrque- ting, el rol de la digitalització del con- sum, la importància de les mètriques en la presa de decisions i exemples d’estratègies que busquen associar experiències memorables a una marca per crear un record que perduri en la memòria del consumidor.

  Dates: Matins d'abril. Adreçat a ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. Presencial (4h) o virtual (dues sessions de 40min)

 • 9.Jornada d'Economia per a Batxillerat

  Jornada amb quatre ponències entorn als fonaments i estratègies del màrque- ting, el rol de la digitalització del con- sum, la importància de les mètriques en la presa de decisions i exemples d’estratègies que busquen associar experiències memorables a una marca per crear un record que perduri en la memòria del consumidor.

  1. El pla d’empresa; 2. Recursos humans, lideratge; 3. Màrqueting; 4. Finances

  Adreçat a Batxillerat i Cicles Formatius. Format virtual, 3h

Formulari de reserva de Tallers Linnk

Emprenedoria

 • 1.Economia Circular

  Els nous reptes empresarials impliquen canvis en els processos de fabricació per respectar el medi ambient i esdevenir una societat més sostenible. Els nous emprenedors i emprenedores tenen l’oportunitat de crear valor per a la societat i el planeta. Amb aquesta òptica sostenible es realitzarà un taller per conèixer les característiques de l’ecodisseny de productes i com impacten sobre el medi. 

  Dies 20 d'abril a les 10h o 28 d'abril a les 16h. Format virtual, 1,5h. Adreçat a Batxillerat i Cicles Formatius.

 • 2.Apropa't a joves emprenedors d'èxit

  Ens acostarem a experiències empre- sarials impulsades per joves emprenedors i emprenedores mitjançant 4 ponències de 15 minuts, més una volta de preguntes i interacció amb els estudiants. S’impartirà en dos tallers, un dels quals amb un enfocament femení, ja que les ponents seran dones emprenedores. 

  24 de febrer a les 16h i 2 de març a les 10h. Adreçat a Batxillerat i Cicles Foramtius. Format virtual, 1,5h.

 • 3.Tendències de l'emprenedoria

  Emprendre és una paraula que con- necta amb la idea del viatge. L’empre- nedor, com el viatger, ha de conèixer
  i estudiar tots els camins possibles abans de fer el primer pas i començar l’aventura. Aquesta xerrada acostarà l’alumnat a les tendències del mercat actual, provocades per les tecnologies i els canvis socials, i com aquestes es transformen en nous models de negoci 

  Varies dates del mes de març i abril. Adreçat a Batxillerat i Cicles Formatius. Virtual, 1,5 hores.

Formulari de reserva de Tallers Linnk

Inspira el teu treball de recerca

 • 1.Tallers Inspira

  L’Inspira és un taller adreçat a alumnes de 1r de batxillerat que té com a propòsit la generació de possibles temes per al treball de recerca a través d’una dinàmica activa, participativa i creativa que consta de diferents fases. És un taller que pretén que l’alumnat reflexioni i tregui de dins i comparteixi els seus interessos, gustos i desitjos per tal d’aconseguir idees de temes per al treball de recerca. 

  Adreçat a primer de Batxillerat. Format presencial, 2h. Concerta dia. 

Formulari de reserva de Tallers Linnk