Programa mentoring per a joves emprenedors

 

El programa mentoring consisteix en acompanyar a joves emprenedors/es de la mà de Mentors que tenen experiència empresarial i que els poden ajudar a afrontar els reptes del seu projecte empresarial.

Pots formar part:

  • Si ets jove emprenededor/a de 18 a 35 anys, que inicies un projecte empresarial i que t'agradaria comptar amb el suport d'una persona amb experiència.

  • Si ets empresari/a o directiu/va amb experiència i que vulguis ajudar a persones emprenedores en els reptes del seu nou projecte empresarial.

Si vols més informació sobre com fer-te Mentor o com rebre mentoring del programa, contacta amb el servei d'emprenedoria del Tecnocampus, el qual col·labora amb Autoocupació i la Diputació de Barcelona en aquest  programa en el territori. 

 

Més informació: emprenedors@tecnocampus.cat.

 

 

PAE (Punt d'Atenció a l'Emprenedor)

Els Punts d'Atenció a l'Emprendedor (PAE) faciliten la creció i tramitació de noves empreses: Empresaris Individuals i Societats Limitades.

Per a més informació, clica a: PAE.

Si vols donar-te d'alta com a Empresari Individual o Societat Limitada mitjançant el punt PAE, posa't en contacte amb el servei d'emprenedoria: emprenedors@tecnocampus.cat.