International Entrepreneurial Seminar

Convocatòria oberta fins al 22 de febrer

Descarregala aquí

Per presentar-te, envia la sol·licitud que hi ha a la convocatòria a rrii@tecnocampus.cat

 


Si estàs disposat, apunta't a la sessió informativaÉs una trobada anual amb 36 representants de fins a 6 països diferents que permet als futurs graduats desenvolupar projectes innovadors a partir d’una proposta donada per les universitats participants. Els equips d’estudiants són multidisciplinars i multiculturals tal com han de ser els equips emprenedors per donar respostes diverses i d’èxit a necessitats del mercat.
 

                    

Universitats participants

  • Ghent University. Belgium

  • Université du Litoral Còte d’Opale. France.

  • Jade University of Applied Sciences .Germany.

  • Mälardalen University. Sweden.

  • Tecnocampus. Spain

INTENTSEM 2015 tindrà lloc a Dunkerque France

 

https://www.facebook.com/intentsemSi estàs interessat en participar pots enviar un correu a rrii@tecnocampus.cat

 

Edició 2014


 

Quatre estudiants del TecnoCampus van participar del 12 al 16 de maig de 2014 a Suècia en l'International Entrepreneurial Seminar, una trobada anual amb 36 representants de fins a 6 països diferents que permet als futurs graduats desenvolupar projectes innovadors a partir d’una proposta donada per les universitats participants. Els equips d’estudiants van ser multidisciplinars i multiculturals tal com han de ser els equips emprenedors per donar respostes diverses i d’èxit a necessitats del mercat.

Durant el seminari:

  • S’han impartit 14 workshops sobre temes relacionats amb l’emprenedoria .

  • S’han desenvolupat 6 projectes empresarials relacionats amb el tema de la setmana e-mobility.

  • S’han realitzat visites al Munktell Science Park en Eskilstuna, Idealab de la Universitat de Mälardalen i a la Venture Cup. Final regional de projectes innovadors de Suecia. 

Els estudiants que han viatjat a Suècia són Joan Viladomat, del Màster en Emprenedoria i Innovació; Queralt Gómez, de la doble titulació en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació; Jaume Ávalos, de la doble titulació en Administració d'Empreses i Turisme i Freddy Ricard, d'Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació.

Els estudiants han estat acompanyats per Ester Bernadó i Luz Fernández que han actuat com a tutors dels diferents projectes i han impartit dos seminaris : un sobre competitivitat i altre sobre investigació de mercats.

També pots saber com va anar el International Entrepreneurship Week a través de l'Storify.