Amb l'objectiu d'apropar el món laboral als estudiants de TecnoCampus s’organitzen els Fòrums del Talent Sectorials, punts de trobada entre empreses col·laboradores que aposten pel talent de TecnoCampus i els nostres estudiants.

Al tercer trimestre del curs 2017-18 tindran lloc els següents Fòrums del Talent Sectorials:

  • Fòrum del Talent AdEiGI i BAIM 19 d'abril
  • Fòrum del Talent Logística 23 de maig
  • Fòrum del Talent Turisme 15 de maig
  • Fòrum del Talent Videojocs 3 de maig
  • Tech Day Informàtica 10 de maig
  • Fòrum del Talent Salut (CAFE) 7 de juny
  • Fòrum del talent Salut (Infermeria) 8 de juny

Per a assistir s’ha de fer la inscripció a través de l’agenda del TecnoCampus: : https://agenda.tecnocampus.cat

IMPORTANT! Recordeu portar imprès els vostre CV el dia de la jornada! Si necessiteu que us assessorem per millorar-ho o per preparar l’entrevista ràpida contacteu amb talent@tecnocampus.cat   


   

Si sou una empresa i esteu interessats en participar en futures edicions envia’ns un mail a talent@tecnocampus.cat  

ACTIVITATS DE LA DARRERA EDICIÓ

 

La inauguració va ser a càrrec del Sr. Jaume Teodoro, Director general de Tecnocampus. Seguidament va tenir lloc la ponència del Sr. Jaume Gurt, Director d´organització i desenvolupament de persones de l’empresa Schibsted Spain. Per acabar, les empreses i institucions participants es van presentar en un minut en format Elevator Pitch*

*Elevator Pitch: La presentació va ser d’un minut per empresa, a peu dret, amb micròfon de mà i amb un cronòmetre per calcular el temps. Cada empresa va donar resposta a les següents preguntes: “Qui som? Per què els candidats haurien de voler treballar a la nostra empresa? Quins perfils estem cercant?”

 

Durant més de dues hores els assistents van tenir l’oportunitat de consultar les ofertes de les  empreses, lliurar els seus currículums i sol·licitar entrevistes personals.  

 

Amb el suport del SOM (Servei Ocupació de Mataró, Promoció Econòmica) assessors en carreres professionals es va entrevistar de forma individual amb els assistents a la fira. Es van donar consells per millorar la empleabilitat, donant eines per potenciar el currículum i fer més atractiu el perfil professional. 

 

Taller impartit per la directora de Txell Costa Group, experta en màrqueting digital, on es van aprendre, a través d’exercicis pràctics i exemples reals, tècniques i estratègies per a la gestió d'un projecte de personal branding, ús d'eines offline (recerca de feina, actes de networking) i online (web, xarxes socials, blog, posicionament), per al desenvolupament de la marca personal.

 

Taller impartit per l’experta en orientació laboral i capacitació professional, Eva Marini, de l'equip de Proyectos TIC. Els últims anys de carrera són especialment importants per definir un objectiu professional, per això durant la sessió es van oferir eines per a que els assistents poguessin fer una autoavaluació competencial que els permetés preparar-se per superar els processos de selecció. Es van treballar eines per ser més visibles a les xarxes socials i es van revisar les metodologies més utilitzades en el processos de selecció actuals.