SERVEI D'ORIENTACIÓ LABORAL

Sessions individuals:

  • Saps de què t’agradaria fer pràctiques o treballar en un futur?
  • Coneixes els teus punts forts i febles? El teu currículum i carta de presentació reflexa el millor de tu?
  • Saps quins son els perfils laborals que més demanden les empreses?
  • Vols buscar feina o pràctiques a l’estranger?

Si no has pogut donar resposta a totes aquestes preguntes o tens algun dubte, des del servei gratuït d’Orientació Laboral, que impulsa el departament de Carreres Professionals, et podrem ajudar.  

Les sessions ens desenvolupen en entrevistes individuals de 60 minuts, els dimecres a hores concertades. Cada estudiant o graduat podrà sol·licitar un màxim de 3 assessoraments per curs. 

NOVETAT! A partir de gener de 2020 també s'ofereixen les sessions d'orientació individuals online. Informa't a talent@tecnocampus.cat 

En cas d’estar interessat, envia un correu electrònic per demanar hora a talent@tecnocampus.cat explicant  breument el motiu de la consulta.

 

CONFIRMACIÓ DE LES SESSIONS

Una  vegada sol·licitada l'entrevista, rebràs un email de confirmació de cita que hauràs de contestar en la major brevetat possible. En cas de que no ens ho confirmis, entendrem que la reserva queda anul·lada i procedirem a cancel·lar-la.

Si necessites anul·lar, ho hauràs de comunicar abans de 48 hores de la sessió. 

En cas d’anul·lar desprès dels terminis establerts, no es podrà programar una nova sessió fins al següent trimestre acadèmic.

IMPORTANT! Per tal de que la sessió sigui més efectiva cal que portis una proposta del teu CV i carta de presentació.

Si necessites que et resolguem dubtes més concrets relacionats amb recursos de recerca feina,  et donarem assessorament de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 i de dilluns a dijous de 15.00 a 17.30.

 

Sessions grupals: MILLORA EL TEU CV! 

El teu CV reflexa el millor de tu? El teu currículum ha de reflectir el millor de tu, així que treu-li el màxim profit per captivar les empreses!
Cada dimecres de 14.00 a 15.00
En cas d’estar interessat/ada, envia un correu electrònic per apuntar-te a talent@tecnocampus.cat

Descobreix la resta dels nostres serveis

SERVEIS