Innoemprèn: programa d'alt rendiment per a emprenedors

InnoEmprèn és el programa d’alt rendiment que transforma la teva idea de negoci en un projecte d’empresa potent.

T’ajuda a testejar la proposta de valor en contextos reals de mercat, de la mà de les metodologies de Lean StartUp, Customer Development, Business Model Canvas i Prototyping. Valida la teva proposta, des d’ InnoEmprèn t’apropem a experts i mentors que juntament amb tu li donen cos al projecte.

InnoEmprèn t’entrena per aconseguir un projecte guanyador en el mercat

Més informació

REIMAGINE TEXTILE: PROGRAMA D'ALT RENDIMENT PER A EMPRENEDORS DE LA MODA I EL MÓN TÈXTIL

És un programa d’alt rendiment d’acompanyament per a emprenedors amb una idea de negoci en el sector tèxtil-moda  oberts a incorporar innovació i/o tecnologia com a avantatges competitius. 

S'adreça a persones emprenedores que tenen una idea de negoci o empreses en fase inicial en el sector tèxtil (moda de vestir, l'esport, complements, la llar, industrial) que vulguin incorporar un component innovador i llançar la seva proposta de valor al mercat. És necessari que el projecte, com a mínim, tingui una persona dedicada a temps complet.

Busquem emprenedors del sector tèxtil-moda disposats a innovar

PRESENTA-T'HI

Reempresa: projecte de desenvolupament econòmic

És un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. Tecnocampus és un dels Centre de Reempresa de referència del Maresme.

L'alternativa a la creació d'empreses

Més informació