PROGRAMA D'EMPRENEDORIA REIMAGINE TEXTILE 2021

És un programa d'alt rendiment i d'acompanyament en el procés de transformació d'idees de negoci del sector tèxtil i moda en projectes reals d'empresa, que està subvencionat per la Fundació TecnoCampus, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu. 

 

 Si ets un emprenedor o una start-up en fase inicial del sector tèxtil i moda, aquest programa t'interessa! 

 

 

Aquest programa va adreçat a emprenedors o start-ups (fins a 3 anys de vida) del sector tèxtil que apostin per la innovació, sostenibilitat o circularitat com a avantatge competitiu en el seu model de negoci.

Seleccionarem projectes que incorporin teixits intel·ligents, funcionals i sostenibles, eco disseny, wearables, materials innovadors, economia circular tèxtil, digitalització de processos, impressió 3D, marques disruptives o altres elements innovadors per la indústria tèxtil. 

L'equip ha de comptar com a mínim amb una persona a temps complet dedicada al projecte.  

Consulteu les bases de participació que trobareu al final de la pàgina. Si teniu qualsevol dubte podeu escriure al mail: reimaginetextile@tecnocampus.cat

 • Inscripcions: 16 nov a 14 feb
 • InfoDays: 21 gen 12h i 4 feb 16h
 • Pre-selecció candidats:15 i 16 feb
 • DemoDays: 18 i 19 feb
 • Comunicació seleccionats: 26 feb
 • Inici programa: 4 de març

Apunta't a un InfoDay!

Inscriu-t'hi

Ets un emprenedor o start-up del sector tèxtil disposat a innovar?

Inscriu-t'hi
 • Què és Reimagine Textile?

  Amb el suport del Pla d’Especialització i Competitivitat Territorial PECT i de la Diputació de Barcelona, s’ha desplegat un portafoli de serveis 360⁰ en una triple direcció: suport a l’emprenedoria d’innovació tèxtil per aflorar el talent, incubació de start-ups per afavorir l’èxit de les noves propostes de valor i acceleració corporativa per a transformar la indústria.

 • Què t'oferim?

  Transferència de coneixement en emprenedoria tèxtil, orientació tecnològica i d'innovació, enllaç amb el sector productiu tèxtil de Catalunya, acompanyament al mercat,ecosistema empresarial Reimagine Textile, accés a la incubadora, fabLab, atelier de mostraris, zona shooting, esdeveniments importants del sector, finançament, publicitat.