PROGRAMA D'EMPRENEDORIA REIMAGINE TEXTILE 2020

És un programa d’alt rendiment especialitzat en moda per a emprenedors amb una idea de negoci en el sector tèxtil, oberts a incorporar un component d'innovació i/o tecnologia com a avantatge competitiu.
 

Busquem emprenedors o startups en fase inicial del sector tèxtil amb una clara vocació d’innovació que volen llançar la seva idea de negoci o proposta de valor al mercat.

 

Seleccionarem projectes que incorporin teixits intel·ligents, funcionals i/o sostenibles en els seus productes, que utilitzin processos de fabricació innovadors, o bé que aportin solucions tecnològiques, sostenibles i/o disruptives a la indústria tèxtil.  

És necessari que el projecte, com a mínim, tingui una persona dedicada a temps complet. També que contempli com a domicili social i fiscal, per a exercir l'activitat futura de l'empresa, el Parc TecnoCampus, la ciutat de Mataró o la comarca del Maremes. En cas d'un domicili social alternatiu, preveure la se inclusió en la xarxa empresarial TecnoCampus, així com preveure la producció a nivell local tenint en compte la capacitat industrial del territori. 

VOLS QUE T'AJUDEM A TRANSFORMAR LA TEVA IDEA DE NEGOCI?

VOLS INNOVAR?

 • 1
  Ús de teixits i materials innovadors

  Que els teus dissenys incorporin l'ús de teixits intel·ligents, funcionals, sostenibles o materials innovadors.  

 • 2
  Innovació en els processos de fabricació

  Ecodisseny, wearables, impressió 3D, tecnologia, elements disruptius.

 • 3
  Combinar tecnologia i sostenibiliat

  Solucions d'economia circular aplicades al tèxtil: reclying, upcycling.

Inscripcions: del 13 de gener fins el 14 de febrer 2020

 

El programa es composa de dues fases:

 • PRIMERA FASE (15 participants): els dijous matí 4h de març a juliol

 • SEGONA FASE (5 participants): de setembre a desembre a hores convingudes

 

 

Per qualsevol dubte, pots enviar un email a reimaginetextile@tecnocampus.cat

Ets un emprenedor del sector tèxtil disposat a innovar?

Inscriu-t'hi
 • Què t'oferim?

  Transferència de coneixement en emprenedoria tèxtil, Orientació tecnològica, Innovació tèxtil, Workshops i masterclass, Enllaç amb el sector productiu local, Acompanyament al mercat, Ecosistema d’emprenedoria tèxtil, Espai co-working i incubadora, FabLab, Atelier de mostraris, Zona shooting

 • Qui som?

  REIMAGINE TEXTILE és l’aposta estratègica pel sector tèxtil que fa l’Ajuntament de Mataró, de la mà de TecnoCampus i el centre tecnològic EURECAT. El nostre objectiu és reinventar la indústria tèxtil pivotant en la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat.