PROGRAMA D'EMPRENEDORIA REIMAGINE TEXTILE 2019

És un programa d’alt rendiment d’acompanyament per a emprenedors amb una idea de negoci en el sector tèxtil (moda de vestir, esport, complements, llar i indústria) oberts a incorporar un component d'innovació i/o tecnologia com a avantatge competitiu.

S’adreça a persones emprenedores del sector tèxtil amb una clara vocació d’innovació que volen llançar la seva idea de negoci o proposta de valor al mercat.

 

Busquem persones que treballin incorporant teixits intel·ligents que aportin solucions a les necessitats del mercat, innovant en la concepció i disseny del producte, o fent una aposta tecnològica per liderar un segment de mercat.  És necessari que el projecte, com a mínim, tingui una persona dedicada a temps complet.

També cal que contempli com a domicili social i fiscal, per exercir l’activitat de la futura empresa, al Parc Tecnocampus, la ciutat de Mataró o la comarca del Maresme.  En cas d’un domicili social alternatiu, preveure la seva inclusió en la xarxa empresarial Tecnocampus, així com preveure la producció a nivell local tenint en compte la capacitat industrial del territori.

VOLS TRANSFORMAR LA TEVA IDEA DE NEGOCI?

LA TEVA IDEA PODRIA TENIR UN DELS SEGÜENTS REPTES?

 • 1
  Incorporar teixits innovadors o tècnics

  Que la incorporació d'aquest tipus de teixits millorin les propostes existents en el mercat, ja sigui en moda, complements de vestir, esport, llar o en aplicacions industrials. 

 • 2
  Innovar en el disseny

  Per exemple productes que permetin tenir dos usos diferents.

 • 3
  Combinar tecnologia i moda

  Donant solucions als usuaris incorporant tecnologia en el producte.

Inscripcions: fins el 25 de març 2019

 

El programa es composa de dues fases:

 • PRIMERA FASE: d'abril a juliol de 2019

 • SEGONA FASE: de setembre a desembre 2019

Ets un emprenedor del sector tèxtil-moda disposat a innovar?

Inscriu-t'hi

Ane Castro i Núria Costa 

ZER COLLECTION

Disseny de moda urbana d’home i dona a partir de la tecnologia d’impressió 3D que permet evitar la generació de residus. Aquest projecte ha resultat guanyador de 4 certàmens en el 2018 per la seva combinació perfecte entre innovació tecnològica, tendència i sostenibilitat: 9a edició del Samsung Ego Innovation Project, “Fashioning Sustainability” Freudenberg Performance Materials Apparel, millor startup tecnològica en la 4ª edició del 080 Investor Day i 2on premi en la 18ª edició dels Premis Creatic TecnoCampus.

Daniela Birro

ACONKAGUA

Roba femenina de watersport, fitness & lifestyle, exclusiva, còmoda i d’alta qualitat, a partir de teixits sostenibles, producció local i economia circular.

Maria i Joanna Navas

KÁHUARAU

Producte exclusiu de calçat i accessoris amb teixit orgànic de creació pròpia amb disseny i materials artístics i naturalistes. El procés de producció és responsable socialment i respectuós amb el medi ambient.

Paolo Quagliotti

THE RUNNING REPUBLIC

Marca de tèxtil tècnic esportiu sostenible a partir de teixits i plàstics reciclats. Aquesta nova marca esportiva permet aplicar dissenys personalitzats.

Karlos Viózquez

VIÓ EXCLUSIVE WEAR

Roba esportiva tècnica de pàdel i tennis per home i dona amb materials d’última generació i dissenys originals.

Carolina Asensio i Marina Vergés

FREE FORM

Moda adaptada i inclusiva per a persones amb alguna discapacitat física eventual o permanent.