QUÈ ÉS EL WEEKEND CHALLENGE?
"El 2 i 3 de desembre t'espera un intens cap de setmana on tu i altres joves universitaris/ries de Tecnocampus compartireu idees de negoci, formareu equips, creareu productes i adquirireu experiència emprenedora."

El WeekEnd Challenge segueix la Metodología Lombard desenvolupada per Imagine Creativity Center del Silicon Valley de California validada en més de 150 projectes. 

L’última edició va ser el primer cap de setmana de Desembre del 2017. Gràcies a tots els participants! Aquí podeu veure el vídeo resum de l’esdeveniment: 

 

¿QUI POT PARTICIPAR? 

  • Universitaris de Tecnocampus amb inquietuds emprendedores

  • Que vulguin aprendre a generar progectes empresarials

  • Que tinguin una idea de negoci i vulguin testejar-la i treballar en equip

 

 

METODOLOGÍA 

Us espera un cap de setmana non stop on gràcies a una Master Class de Innovació Disruptiva es comença a treballar per equips amb les idees aportades pels participants.


A partir de la configuració dels equipo, tot el dissabte, es treballa pera a  transformar les idees en propostes de valor mitjançant dinàmiques de ideació, acabant amb les dues primeres fases finalitzades (reformulació del problema i generació d'idees) del Mètode Lombard.
El diumenge pel matí es reemprèn la feina del dia anterios i desprès de la fase 3 de desenvolupament del prototip, acaba el Weekend Challenge amb la quarta fase de comunicació.

EL PROGRAMA

Tots els equips rebràn l'assesorament dels mentors, d'especialistes i técnicos en marketing y tecnología, así como las recomendaciones de expertos en innovación, de empresarios  d'emprendedors amb experiència que li donen un toc de realisme a la proposata de model de negoci.  

El tribunal seleccionarà la millor iniciativa treballada. Els guanyadors gaudiran d'un gran premi que coneixeran el mateix cap de setmana.

Tots aquells que vulguin continuar treballant en el seu projecte podran comptar amb el recolzament de la preincubadora. 

Si vols saber més informació cosobre el programa i els horaris ves a l'agenfa (en el menú l'ateral dret).

(INSCRIPCIONS TANCADES)

TENS ALGUN DUBTE?

CONTACTA

 

 

Amb la col·laboració de:

Amb el patrocini  de: