QUÈ ÉS EL WEEKEND CHALLENGE?
"El 17 i 18 de novembre t'espera un intens cap de setmana on tu i altres joves universitaris/ries de Tecnocampus compartireu idees de negoci, formareu equips, creareu productes i adquirireu experiència emprenedora."

El Weekend Challenge sigueix la metodologia Lean Startup de la mà de Nestor Guerra i el seu equip de Nestor&Co. 

L’última edició va ser els dies 17 i 18 de Novembre de 2018. Gràcies a tots els participants! Aquí podeu veure el vídeo resum de l’esdeveniment: 

 

¿QUI POT PARTICIPAR?

  • Universitaris de Tecnocampus amb inquietuds emprendedores
  • Que vulguin aprendre a generar progectes empresarials
  • Que tinguin una idea de negoci i vulguin testejar-la i treballar en equip

METODOLOGIA 

Us espera un cap de setmana non stop que començarà amb el plantejament de les idees de projecte i la creació d'equips. A partir d'aquí, es començarà a treballar la idea amb la metodologia Lean Startup, passant fase per fase fins a acabar desenvolupant una solució prototipada, que s'haurà de presentar davant d'un tribunal. 

Les jornades estaran dinamitzades per Nestor Guerra i el seu equip de Nestor&Co, un grup de professionals experts en consultoria i tallers de formació. 

El tribunal escollirà la millor iniciativa treballada i els guanyadors s'emportaran un premi com a reconeixement. A més, tot aquells que vulguin podran continuar desenvolupant la seva idea amb l'ajuda del servei de pre-incubadora. 
 

INSCRIPCIONS TANCADES

Participa al Weekend Challenge. Acepta el repte!

INFORMA'T

 

 

Amb la col·laboració de: