PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

El cap de setmana és divertit, mentalment estimulant i sempre profitós. Comença el divendres a les 17:00h i acaba el diumenge a les 20:30h. El que passa durant aquests dies depèn de la comunitat que s’hi reuneixi. El Weekend Challenge hi posa l’espai, la metodologia de treball i el menjar; tu hi poses les idees i les ganes de crear projectes o serveis nous i de compartir el teu temps amb els altres.

El Weekend Challenge s’organitza al voltant d’un programa, però no segueix una agenda tancada. Hi ha moments del cap de setmana en què ens reunim tots els assistents per compartir les nostres experiències, però durant la resta del temps l’espai està obert per reunir-se i treballar conjuntament. Tu crees el teu programa basant-te en la gent, les idees, els projectes i l’atmosfera.

En termes generals, sí. Aquest és l’objectiu principal, però això depèn totalment dels equips que es formin al principi de l’esdeveniment. El repte és desenvolupar al màxim el model de negoci de la pròpia idea empresarial o la d’un altre participant. 
En definitiva, la inquietud de llançar un projecte fa que el cap de setmana sigui enriquidor.

Sí. Depenent del nombre de persones participants, el nombre de projectes pot variar. Normalment es formen i treballen entre sis i deu projectes durant tot el cap de setmana.

Les mateixes persones que estan treballant en el projecte empresarial determinaran aquests aspectes durant el cap de setmana. El Weekend Challenge no es queda cap dret de propietat ni autoria de cap projecte empresarial que es creï durant el cap de setmana, ni tampoc emet cap tipus d’acció o participació.

De nou, això estarà determinat per les mateixes persones participants. És el teu cap de setmana, és millor que no vagis al Weekend Challenge només per observar. Participa-hi!

Esperem, sobretot, que es formi un vincle ben fort com a comunitat. Però això depèn de cada grup. La finalitat de la trobada és que els grups de treball perdurin més enllà del cap de setmana i continuïn treballant per construir els seus projectes empresarials. Alguns projectes s'acaben convertint en organitzacions reals.

En darrera instància, però, qui determina la configuració de l’equip que seguirà desenvolupant la idea, treballada durant el cap de setmana, és el titular de la idea inicial.

A causa de la naturalesa de l’esdeveniment, i el fet que es podrà seguir en directe pel Twitter, i d’altres xarxes socials, etc., serà difícil mantenir en secret els detalls del projecte. Et suggerim que, si tens una idea que no vols compartir, no la presentis. L’objectiu d’aquest esdeveniment és construir un equip, així que considera que treballaràs en projectes d’altres persones als quals afegiràs valor, o bé treballaràs amb gent interessant que aportarà valor a la teva idea i al teu projecte.

No. A la nit es necessiten unes hores de descans per tornar a rendir al màxim el dia següent. De tota manera, cada equip determinarà si vol continuar treballant més enllà de les hores presencials al Weekend Challenge. 

El Weekend Challenge és una iniciativa impulsada pel Tecnocampus. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i Catalunya Empren (Generalitat de Catalunya).

No, és una trobada per impulsar iniciatives emprenedores, de base social, tecnològica, audiovisual, medi ambiental, cultural, etc, que es puguin desenvolupar com a negoci després de la trobada.