El programa fa evolucionar la idea emprenedora fins a la posada en marxa, seguint la metodologia Lean Startup, que dona suport en el procés de creació d’una Startup en els passos de definició, desenvolupament i llançament del projecte empresarial. 

Es basa en aprenentatge validat, experimentació i iteració en els llançaments de productes o serveis per escurçar els cicles de desenvolupament.

 

El programa s’estructura en 2 fases: 

 

 

 • Valida la teva idea de negoci
  Descobrir model de negoci
  Prototipar 
  Validar 
  Mesurar 
  Comunicar 
  Demo day 
Fase centrada en validar la teva idea de negoci utilitzant la metodologia Lean startup.
 
Convertir la idea de negoci en una proposta de valor clara, descobrint el mercat i la seva reacció davant la proposta de valor.
 
 
 
 
 
 • Defineix el teu model de negoci
  Gestió talent
  Pacte de Socis
  Vendes
  Patents i marques 
  Finançament 
  Mentoring

Fase centrada en definir el model de negoci, les estratègies i la viabilitat econòmica i financera.

 

· Tutories individuals: Cada projecte tindrà assignat un tutor/a que li donarà suport en el desenvolupament del programa, ajudarà a assimilar els continguts teòrics per posar-los en pràctica en el seu propi projecte, fent evolucionar el projecte.

 

· Mentoring: El mentor de negoci es reunirà amb els promotors del projecte i donarà el seu punt de vista i la seva recomanació a partir de la seva expertesa. 

 

 

 Hores del programa 

 

100h: Workshops + Consulting + Business mentoring + Tutoring 

 

 

Nota1:A la 1a fase, les sessions estan programades segons calendari, no obstant poden estar subjectes a canvis.  A la 2a fase s’organitzaran sessions grupals o individuals segons conveniència i ritme de cadascun dels projectes.

Nota2:Les reunions dels mentors es produiran a la 2a fase del programa, segons la  conveniència i el ritme de cadascun dels projectes.

 

CALENDARI PROGRAMA 2019

Vols més informació?

Contacta'ns
Programa Innoemprèn 2019 (589.21 KB)
Descarregar