Visites guiades els dimecres de maig i juny, de 18:00h a 19:30h


Dies: 

8, 15, 22 i 29 de maig 

12 i 19 de juny

 

Si no vas poder venir a les Portes Obertes del passat 20 d'abril, o si vas assistir-hi, però tens ganes de visitar-nos de nou i conèixer a fons tots els nostres equipaments, t’esperem els dimecres del mes de maig i juny a la tarda. No ho dubtis i apunta-t'hi! I si ho prefereixes, pots venir amb un màxim de dos acompanyants.

Et volem ensenyar a fons les instal·lacions del TecnoCampus, en una visita guiada completa per aules, laboratoris, espais de foment de l’emprenedoria, platós, la biblioteca, l’auditori o les zones de lleure.

Agraïm que s'arribi al punt de trobada (vestíbul de l'edifici TCM1) amb uns 15 minuts d'antel·lació, per poder acreditar tothom correctament i començar amb puntualitat la visita, a les sis de la tarda.

Reserva la teva visita guiada pel TecnoCampus

Dades de contacte del futur estudiant TecnoCampus
En quin/s estudis estàs interessat?
Quin dia estàs interessat en venir?

Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme com a Responsable del tractament, tractarà les seves dades personals amb la finalitat d'informar-li sobre graus del TecnoCampus. Pot accedir, rectificar i eliminar les seves dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Quins espais visitaràs

Zones comunes

Visitarem espais com la biblioteca-CRAI, el Punt d’Informació a l’Estudiant, Serveis Campus, la incubadora de projectes empresarials o l’auditori.

Aules

L’equip de promoció d'estudis del TecnoCampus t'acompanyarà per conèixer les aules i els espais per on en properament desenvoluparàs la teva formació. 

Laboratoris d'enginyeries i d'espais audiovisuals

T’explicarem amb detall els espais de docència i els laboratoris. També ens acostarem als platós de televisió i els estudis de ràdio.

Espais de docència de Salut

Visitaràs els espais de pràctiques dels graus en Fisioteràpia, Infermeria, Ciències de l'Activitat Física i Nutrició (aquest darrer, en fase de projecte), ubicats a l'edifici TCM6.