Martí Roma - North Karelia University of Applied Sciences

En Martí Roma, estudiant del Grau en Mitjans Audiovisuals, vivint l'experiència Erasmus+ a Finlàndia, a North Karelia University of Applied Sciences.

 

 

Ares Sebastia - Vancouver Island University

Experìencia de l'Ares Sebastia, estudiant de la Doble Titulació Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació + Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals, a Vancouver Island University.

Freddy Santiago - Universitat de Bolonya

"Fer Erasmus ha estat una de les millors experiències que he fet en la meva vida i que mai oblidaré. Vaig anar sense conèixer a ningú i totalment sol, i fins i tot vaig arribar tard al començament de classes! Tot i així, vaig conèixer gent molt ràpid que s'havien convertit en els meus amics i, sense donar-me gairebé ni compte, en la meva segona família!"

Marta Badia - International Business Academy

"Sens dubte una de les millors decisions que he pres en la meva vida. Marxar d'Erasmus em va servir per aprendre molt en tots els sentits, entendre un sistema educatiu molt diferent, millorar l'anglès i conèixer gent molt interessant, entre d’altres. Et fa veure les coses amb una perspectiva diferent, i t'obra les portes a un món laboral molt més ampli. El meu lema és: “Si pots, marxa”."

Guillem Chivite - Hogeschool Ghent

"He estudiat a Ghent. Recomano al 100% aquesta ciutat, ja que compta amb tot el que un estudiant necessita (una bona universitat, un bon país, festes i els preus són molt semblans als espanyols...)."

Atzarí Suriñach - Hogeschool Ghent

"L’Erasmus ha sigut la millor experiència que he viscut. La Universitat Hogeschool Gent és molt bona i tant els profssors com el personal administratiu donaven tot el suport als estudiants de fora en tot moment. Recomano a tothom marxar a fora, aprofitant els convenis tant bons que tenim"

Antoni Avila - Tec de Monterrey

Antoni Avila vivint l'experiència a Mèxic, al Tecnológico de Monterrey.

Oriol Herrero - Shih Chien University

"Estic molt content de la tria que vaig fer i ho recomano a tothom que si te la oportunitat realitzi una estada internacional".

Javier Flores - Universidad Mayor

"Aquests 6 mesos han estat la millor experiència de la meva vida. Sóc molt conscient que em costará superar-ho per molt jove que sigui. Més que una experiència educativa, ho he viscut com una transició social i d'autoconeixement que mai podré oblidar. L'únic consell que deixo als propers és que aprofitin cada dia al màxim. Tot i que sembli un cliché, és veritat, es passa molt ràpid".

Laia Valverde - University of Rome, Tor Vergata

Experiència de Laia Valverde, estudiant de Marqueting i Comunitats Digitals, a Roma.

Carla Martín - National University

La Carla Martin, estudiant del doble grau d’Administració d’Empreses i Turisme, ha tornat recentment de Sant Diego (Califòrnia). “Una experiència única a la vida, des del primer dia a la ciutat vaig saber que l’havia encertada”, explica. “Vam tenir professors que alhora eren empresaris, tenien la seva pròpia companyia i la dinàmica a classe era molt positiva”.

Martí Sadurní - Feng Chia

La idea de realitzar una estada internacional em rondava pel cap des que decidí estudiar a la Universitat. Però mai un s’ho acaba de creure fins que es troba a l’aeroport. Amb maleta gegant allà em trobava; destí a la millor experiència de la meva vida. I va ser exactament allà quan em van entrar els primers dubtes… Aquests petits dubtes barrejats amb la immensa il·lusió és el significat de sortir de la famosa zona de confort.

Jordi Pelatto - Shih Chien University

"El meu any a Taipei ha estat una de les millors experiències de la meva vida. Puc dir que he après moltes coses i he fet moltíssimes amistats noves. Abans d’arribar a Taiwan, estava nerviós i insegur de l’experiència, ja que era la meva primera vegada a Àsia. Anar a un país totalment diferent era un repte que sempre havia volgut viure".

BEQUES ON THE MOVE

Aquestes són les experiències d'estudiants que han fet la mobilitat fora d'Europa.

Uneix-te al grup d'Exchange Students!