Visites els dimecres de maig i juny, a les 18h

Dies:

 18 i 25 de maig

 1, 8, 15 i 22 de juny
 

Si no vas poder venir a les Portes Obertes del passat 7 de maig, o si vas assistir-hi però tens ganes de visitar-nos de nou i conèixer a fons tots els nostres equipaments, t’esperem els dimecres del mes de maig i juny a la tarda. No ho dubtis i apunta-t'hi!. I si ho prefereixes, pots venir amb un acompanyant.

Et volem ensenyar a fons les instal·lacions del TecnoCampus, en una visita guiada completa per aules, laboratoris, espais de foment de l’emprenedoria, platós, la biblioteca, l’auditori o les zones de lleure.

El període de visites guiades ha finalitzat

Quins espais visitaràs

Zones comunes

Visitarem espais com la biblioteca, el Punt d’Informació a l’Estudiant, Serveis Campus, la incubadora de projectes empresarials i l’Auditori.

Aules

L’equip de promoció d'estudis del TecnoCampus t'acompanyarpa per conèixer les aules i els espais per on en el futur desenvoluparàs la teva formació. 

Laboratoris d'enginyeries i d'espais audiovisuals

En el cas de les enginyeries t’explicarem amb detall els espais de docència i els laboratoris. També ens acostarem als platós de televisió i els estudis de ràdio.

Espais de docència de l'Escola de Salut

Visitaràs els espais polivalents del Grau en CAFE, les sales de pràctiques del Grau en Fisioteràpia i el Centre de Simulació i Innovació en Salut on es duen a terme les pràctiques del Grau en Infermeria.