1. REQUISITS D'ACCÉS

Es pot sol·licitar plaça en un màster universitari:

 • Amb un títol universitari oficial de grau.
 • Amb un títol de llicenciatura, enginyeria o arquitectura.
 • Amb un títol de diplomatura, enginyeria tècnica o arquitectura tècnica.
 • Amb un títol universitari estranger:

* De l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) que permeti l’accés als ensenyaments de màster universitari al seu país d’expedició. 

* Aliè a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), en aquest cas, poden accedir sempre que obtinguin l’homologació, prèvia a un títol que tingui accés o bé, sense homologació, amb la comprovació de que aquests estudis acrediten un nivell de formació equivalent als títols estatals de grau i que faculten al país que va expedir el títol per accedir als estudis de postgrau.

L' acceptació en un màster o postrgau propi no implica, en cap cas, l'homologació del títol previ, ni el seu reconeixement a efectes diferents que el de cursar els ensenyaments de màster. No cal homologar el títol.

2. CRITERIS D'ADMISSIÓ

A diferència dels Màsters Universitaris, els Màsters i Postgraus propis no tenen una sèrie de criteris d'admissió específics, sinó que cadascun  d'ells té uns criteris específics.

Si vols conèixer quins són els criteris d'admissió del teu Màster o Postgraus propi, et recomanem que revisis la web del curs al qual vols fer la inscripció.

 

Consulta el teu Màster o Postgrau propi

Accedeix

3. PROCÉS D'ADMISSIÓ

 • Comprova que tens tots els documents necessaris abans d'accedir a l'aplicatiu en línia (màxim 4 MB)

  La documentació necessària per efectuar la preinscripció és la següent:

  - Fotocòpia del títol o resguard: Si encara no tens el títol perquè estàs acabant la titulació, cal que ens ho assenyalis en l’apartat Situació d'estudis previs, indicant l'opció Pendent de finalitzar. En aquest cas pots pujar el darrer expedient acadèmic.

  - Currículum vitae: Màxim 2 pàgines en format Word, PDF o similar. Format A4 o Carta.

  - Fotocòpia del DNI o Passaport (vigent).

  *Consulta l'apartat Inscripció del programa al que vols preinscriure't per saber si has de presentar alguna altra documentació.

 • Registre al aplicatiu

  Ets estudiant de nou accés? Si no has estat estudiant del Tecnocampus o no has accedit mai a l'aplicació, REGISTRA'T per poder obtenir  el número d'identificació universitària (NIA) i la paraula de pas per poder accedir a l’aplicatiu de preinscripció.

  Ja t'hi has registrat? Ets o has estat estudiant del Tecnocampus? Si ja t'hi has registrat, inicia directament el procés de: PREINSCRIPCIÓ

  Per accedir a l'aplicatiu necessites el teu número d'identificació universitària (NIA) i paraula de pas que has obtingut després de registrar-te. En el supòsit que no recordis les teves credencials, pots sol·licitar que te les facilitin fent un helpdesk: https://helpdesk.tecnocampus.cat 

 • Puja tota la documentació sol·licitada al aplicatiu

 • Si vols, pots descarregar-te el comprovant de la sol•licitud d'admissió.

Formulari de preinscripció

Omple el formulari per rebre la informació de com fer la teva preinscripció

 

Dades de contacte
De quin curs vols fer la preinscripció?
Màster en Gesió, Computació i Enginyeria Urbana
Postgrau en Direcció de Màrqueting Digital i Social Media
Postgrau en Direcció i Gestió Públiques
Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d'Economia Social
Postgrau en Especialització en el Pacient amb Ferida de Cicatrització Complexa. Ferida Crònica
Postgrau en Atenció a la Persona en Procés Quirúrgic
Postgrau en Readaptació Fisicoesportiva
Curs de Postgrau en Fisioteràpia en els Trastorns Vestibulars i Craniocervicomandibulars

4. ADMISSIÓ

Un cop rebuda la teva sol·licitud entraràs en el procés de selecció. El resultat de la resolució de les admissions es comunicarà via correu electrònic.

Per garantir la plaça és imprescindible realitzar el pagament de la reserva de plaça per un import de 200€ en el cas dels postgraus o de 400€ e els màsters propis.

Si es realitza el pagament de la reserva de plaça dins del del periode de la preinscripció (principis de juliol o principis de novembre, en funció de quan s'inicia el curs), s'aplicarà un descompte de 5% sobre el preu dels crèdits matriculats (excloses taxes). Consulta l'apartat de preu, beques i finançament pe veure les modalitats de pagament i les condicions de la matrícula.

Si una vegada reservada la plaça, l'estudiant renuncia a aquesta, l'import de la reserva de plaça no es retornarà i per tant l'alumne perdrà la quantitat lliurada en compensació pels danys i perjudicis ocasionats a excepció de les següents circumstàncies:

 • Anul•lació o aplaçament del màster o postgrau.

A tenir en compte si ets estudiant internacional:

 • Et recomanem que, per facilitar tot el procés d'admissió, obtenció de visat i altres aspectes pràctics relacionats amb la teva arribada i estada, realitzis la preinscripció el més aviat possible.
 • Recorda que de tota la documentació que hagis presentat escanejada caldrà presentar els originals un cop iniciat el curs.
 • Per sol·licitar l’admissió, no cal que tinguis el títol legalitzat fins el moment de l´automatrícula.

Et recomanem que revisis tota la informació a la següent pàgina.

5. AUTOMATRÍCULA

 

Hauràs de formalitzar l´automatrícula en el temini que et comunicarem a la carta d´admissió.

El Servei de Gestió Acadèmica es posarà en contacte amb tu per informar-te sobre el lloc, data i els horaris de lliurament de la documentació original a presentar. Si tens dubtes pots posar-te en contacte amb nosaltres a sgaformaciopermanent@tecnocampus.cat.

Tens algun dubte?

Te n'informem. Posa't en contacte amb nosaltres.