Prepara't ara pel futur!

 

Busques formacions d'alt nivell per a obtenir una especialització acadèmica i professional o adquirir competències en la recerca? Informa't dels Màsters Oficials i Propis i dels Postgraus Propis del TecnoCampus a les sessions informatives, en format presencial i online, i descobreix com HUB4T-TecnoCampus pot ajudar-te a aconseguir els teus objectius professionals.

Sessió Informativa Presencial: Open Day

Dijous 13 d'abril del 2023 a les 18 h (CET)
 

Una gran oportunitat per aprendre més sobre els Màsters universitaris i propis del TecnoCampus, el seu procés d’admissió, els serveis i rebre una visita guiada per les excel·lents instal·lacions amb les quals comptem.

Coneixeràs al director/a cada màster, els quals t'explicaran de forma més detallada tot el programa i el nostre equip d'admissions t'orientarà sobre el programa més adequat per a tu en funció de la teva formació, experiència i projecció de futur. A més, podràs gaudir d'un espai networking en finalitzar l'acte.

Vols assistir-hi?

Coneix l'estructura de l'acte a l'agenda d'inscripcions.

Sessions Informatives Online dels Màsters Universitaris

Les sessions informatives online estan dirigides a professionals, tant nacionals com internacionals, que estiguin buscant fer un salt en la seva carrera laboral. T'informarem de tot el que has de saber per accedir a la formació d'alt nivell: Presentació del màster, Procés d'admissió, Matrícula, Preus i Descomptes, Beques i Ajudes en Finançament, Estudiants Internacionals i Serveis addicionals.

A més, coneixeràs al director/a cada màster, els quals t'explicaran de forma més detallada tot el programa i podràs escoltar a Alumnis d'altres edicions que compartiran la seva experiència mentre cursaven la formació i el seu recorregut en finalitzar el màster.

Les sessions són en format online i es duen a terme a través de la Plataforma Zoom.

 

Sessió Informativa Online: Coneix els nostres Màsters Universitaris!

Dimecres 19 d'abril del 2023, a les 18 h (CET)

Títols oficials de la Universitat Pompeu Fabra

Inscriu-t'hi

Sessió Informativa Online: Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació

Dimarts 25 d'abril del 2023, a les 16:30 h (CET)

Títol oficial de la Universitat Pompeu Fabra

Inscriu-t'hi!

Sessió Informativa Online: Màster Universitari en Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims

Dimarts 25 d'abril del 2023, a les 18 h (CET)

Títol oficial de la Universitat Pompeu Fabra

Inscriu-t'hi!

Sessió Informativa Online: Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l'Envelliment

Dimecres 26 d'abril del 2023, a les 16:30 h (CET)

Títol oficial de la Universitat Pompeu Fabra

Inscriu-t'hi!

Sessió Informativa Online: Màster Universitari en Entrenament Personal i Readaptació Físicoesportiva

Dimecres 26 d'abril del 2023, a les 18 h (CET)

Títol oficial de la Universitat Pompeu Fabra

Inscriu-t'hi!

Sessions Informatives Online dels Màsters propis i Postgraus

Les sessions informatives online estan dirigides a titulats universitaris (amb o sense experiència professional, en funció del curs), que estiguin buscant formacions d’especialització amb una clara orientació professional. T'informarem de tot el que has de saber per accedir a la formació d'alt nivell: Presentació del programa, Procés d'admissió, Matrícula, Preus i Descomptes, Beques i Ajudes en Finançament, Estudiants Internacionals i Serveis addicionals.

A més, coneixeràs al coordinador/a de cada curs, els quals t'explicaran de forma més detallada tot el programa.

Les sessions són en format online i es duen a terme a través de la Plataforma Zoom.

Sessió Informativa Online: Màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana

Dijous 27 d'abril del 2023, a les 17 h (CET)

Títol propi de la Universitat Pompeu Fabra

Inscriu-t'hi!

Sessió Informativa Online: Postgrau en Direcció de Màrqueting Digital i Social Media

Dijous 27 d'abril del 2023, a les 18.30 h (CET)

Títol propi de la Universitat Pompeu Fabra

Inscriu-t'hi!

Sessió Informativa Online: Postgraus d'Infermeria

Postgrau en Atenció a la Persona en el Procés Quirúrgic i Postgrau d'Especializació en el Pacient amb Ferida de Cicatrització complexa. Ferida Crònica 

Dimecres 3 de maig del 2023, a les 16:30 h (CET)

Títol propi de la Universitat Pompeu Fabra

Inscriu-t'hi!

Sessió Informativa Online: Postgrau en Readaptació Fisicoesportiva

Dijous 4 de maig del 2023, a les 16:30 h (CET)

Títol propi de la Universitat Pompeu Fabra

Inscriu-t'hi!

Sessió Informativa Online: Curs de Postgrau en Fisioteràpia en els Trastorns Vestibulars i Craniocervicomandibulars

Dijous 4 de maig del 2023, a les 18 h (CET)

Títol propi de la Universitat Pompeu Fabra

Inscriu-t'hi!

Preguntes Freqüents (FAQS)

L’Open Day és el dia en el qual obrim la universitat als professionals interessats a estudiar un màster oficial o propi. Es tracta d'un esdeveniment presencial que es duu a terme al TecnoCampus, perquè els assistents puguin rebre una visita guiada per les instal·lacions del campus universitari únic davant del mar i coneguin als directors acadèmics de cada màster, així com rebre assessorament personalitzat i gaudir d'un espai Networking Beer en finalitzar l’acte.

Les sessions informatives de tots els programes són totalment online i les pots visualitzar des d'on vulguis, ja que estan adreçades a estudiants nacionals i internacionals. Per aquest motiu, has de tenir en compte que es duen a terme dins l'Horari d'Europa Central (CET) de la capital d'Espanya, Madrid. Connectant-te a les sessions, coneixeràs tota la informació detallada del programa, al director/a o coordinador/a i podràs conversar amb Alumnis d'altres edicions, que compartiran la seva experiència.

Els màsters universitaris o oficials atorguen títols oficials de la Universitat Pompeu Fabra i reconeguts per l'Estat, és a dir, són homologables a l'estranger, donant l'accés a la realització dels Doctorats.

Els màsters propis també atorguen títols oficials de la Universitat Pompeu Fabra, per la qual cosa la seva acceptació es lliga al prestigi de la universitat, sent aquesta el número 1a en l'àmbit d'Espanya i la 4a en l'àmbit Europeu en l'U-Multirank.

Només organitzem un Open Day a l’any, amb l’antelació perfecte perquè puguis prendre una de les decisions més importants del reu recorregut professional, l’elecció del teu màster. Aprofita que encara ets a temps per apuntar-te i assistir-hi!

Malgrat que no puguis assistir i a l'Open Day, l'equip de HUB4T-TecnoCampus et convida a una visita guiada per mostrar-te els espais de docència principals i tots els racons d'un campus universitari únic davant del mar. Concerta la teva visita al següent correu: formacio@tecnocampus.cat

Si vius lluny o ets un estudiant estranger, ara pots veure les instal·lacions del TecnoCampus amb el Tour virtual. Si vols una visita guiada personalitzada, concerta la teva visita al següent correu: formacio@tecnocampus.cat

Pots inscriure’t a totes les sessions informatives que desitgis. Només has de fer clic en cada botó d’inscripció de cada programa i podràs accedir-hi.

Sí. Si no pots assistir en directe a la sessió online del programa en el qual t'havies inscrit, et recomanem que t'apuntis igualment, i t'enviarem l'enllaç després de la sessió.

Si vols una entrevista personalitzada amb el director/a o coordinador/a del programa amb el qual vols formar-te, posa't en contacte amb nosaltres i et concertarem dia i hora per realitzar-la.

Contacta amb nosaltres a través del següent correu: formacio@tecnocampus.cat

La decisió d’estudiar un màster o postgrau és important i entenem que no tinguis del tot clar què fer. No et preocupis! El nostre equip d’admissions t’assessorarà en tot el que necessitis. 

Contacta amb nosaltres a través del següent correu: formacio@tecnocampus.cat