Tipologia del projecte

Àmbit educatiu

Modalitat

Individual

Àmbit d'actuació

Regional

Web del projecte

Estat del projecte

Tancat

Data d'inici

31/10/2022

Data de fi

31/10/2023

Aquest programa representa una clara aportació a nous models de gestió empresarial, especialment en la definició del model de negoci i dels seus objectius. També en la forma de concebre la producció o la gestió dels RRHH, les finances i la relació amb l'entorn.


La implantació del programa es deu a la importància creixent de les entitats de l'economia social (cooperatives, societats laborals, associacions, mútues, fundacions, etc.) en la provisió de béns i serveis a la comunitat. De manera que, aquesta influent presència i les característiques diferencials d'aquestes organitzacions fan d'elles una realitat nova i específica que es manifesta tant en el pla econòmic com empresarial, així com en l'esfera de la recerca i la docència.

El curs proporciona a l'alumnat les competències necessàries per crear i desenvolupar estratègies que, d'acord amb els principis de l'economia social, empoderin les entitats enfortint la seva base social i el seu capital relacional a partir de la integració de recursos financers propis i externs. Això servirà per fer entitats més eficients en l'ús dels seus recursos financers alhora que es dona solidesa a la viabilitat futura del projecte.

D'altra banda, com a novetat que complementa el Postgrau, s'ha volgut apostar per la posada en marxa d'un curs d'especialització que pretén incidir en un aspecte moltes vegades oblidat; el finançament. De manera que, el curs aprofundeix en el finançament propi com a palanca pel creixement sòlid i autònom, de manera que l'entitat tinguin la capacitat d'aprofitar les oportunitats que el context ofereix al sector.
 

Responsables de projecte

Ismael Hernàndez

Equip de projecte

Fonts de finançament

El pressupost total del projecte ascendeix a 61116,80 la totalitat del Projecte  està subvencionat per la Generalitat de Catalunya mitajnçant la sol·licitud de subvenció a "projectes transversals de siporta a cooperativisme i l'economia social i solidària, per a la promoció, la dofució i el foment de projectes d'economia social solidària, en l'exercici 2022.

logo

Import concedit

61.116,80€

Import del projecte

61.116,80€

Entitats col·laboradores:
 - Tusgsal.
 - Caixa d'Enginyers.
 - Facto Cooperativa.
 - Fundació Unió de Cooperadors de Mataró.
 - Empreses d'Economia Social i Cooperatives.
 - Ateneu Cooperatiu del Maresme.
 - FIARE banca ètica.

Contacta amb l’equip del projecte

Webform
Dades de contacte

Anterior

Fons de creixement i inversió social / Fund for growth and social investment

Següent

Grassroots of Digital Europe: from Historic to Contemporary Cultures of Creative Computing