Tipologia del projecte

Àmbit educatiu

Modalitat

Cooperació

Àmbit d'actuació

Estatal

Estat del projecte

Tancat

Data d'inici

28/09/2022

Data de fi

14/07/2023

Aquest projecte neix de la intenció de voler oferir una formació integral dels alumnes del curs que facilitin el seu desenvolupament personal i un increment de l'autonomia. És per aquest motiu que 'incorporen diferents activitats participatives vinculades a la vida universitària al TecnoCampus. L'Associació d'estudiants (AsEst) és un grup d'estudiants que té com a finalitat organitzar activitats universitàries, serà una peça clau per la inclusió dels joves participants en el programa.

Com a objectius es proposen els següents;

-Ampliar l'oferta formativa d'estudis universitaris i adaptar-la al col·lectiu de joves amb discapacitat intel·lectual amb la finalitat de millorar la seva formació acadèmica, les seves competències i habilitats i el grau d'inserció laboral d'aquest col·lectiu.

-Fomentar la pluralitat en la universitat, desenvolupant una experiència de normalització dins la comunitat TecnoCampus del col·lectiu.

-Conscienciar sobre la importància de desenvolupar una educació universitària inclusiva.

El programa consta d'assignatures més teòriques com "Què és una empresa?" i "Estils de vida i hàbits laborals saludables" on compartiran alguna sessió amb alumnes dels graus universitaris. També compten amb pràctiques en empreses i entitats del territori.

Responsables de projecte

Sandra Sànchez lópez

Responsable de Desenvolupament

Miguel Guillen Burguillos

ESCSET

Equip de projecte

Fonts de finançament

L'import total del projecte es 64.000 € dels quals 60.000 € son aportats per la Fundació ONCE y El Fons social Europeu.

La sol.licitud del projecte "I-Talent. Inclusividad, Innovación e Integración para la Inserción sociolaboral de las personas con discapacidad" es presenta a través de la "VI Convocatoria para el desarrollo de programas universitarios de formación para el empleo dirigido a jóvenes con discapacidad intelectual, del desarrollo y/o del espectro autista inscritos en el Sistema de Garantía Juvenil" .

logo
logo

Import concedit

60.000,00€

Import del projecte

64.000,00€

Contacta amb l’equip del projecte

Webform
Dades de contacte

Anterior

Estudi sobre la soledat en les persones grans a la comarca del Maresme

Següent

Reempresa 2023