Tipologia del projecte

Suport a l’empresa i l’emprenedoria

Modalitat

Cooperació

Àmbit d'actuació

Europeu

Estat del projecte

Obert

Data d'inici

30/04/2023

Data de fi

31/07/2024

El projecte SFF.DeepT+ estableix el camí cap al futur, cap al 2030 i més enllà, amb un nou marc d'innovació sistèmica DeepTech que implica (com a motors i actors clau) les parts interessades rellevants d'un ecosistema d'innovació europeu obert. El projecte es basa en la iniciativa i comunitat consolidada Start for Future, sent el motor d'un nou accés a la innovació que uneix els socis del Triangle del Coneixement amb una capacitat de col·laboració efectiva, construïda a partir de la comprensió de la interconnexió per aconseguir sinergies de co- creació entre socis i capacitat d'adaptació als canvis emergents de la societat.   

Forma part de la missió de SFF.DeepT+ canviar la perspectiva de la innovació mitjançant la construcció d'una aliança de ràpid creixement i, per tant, la creació d'un ecosistema impulsat per la universitat que avala la innovació i el seu impacte en la societat a nivell econòmic, ecològic, tecnològic i nivells socials.   

Les parts interessades dins de les institucions i els seus ecosistemes seran convidades i orgànicament implicades en un procés de co-creació dinàmic, democràtic, inclusiu i responsable per a un sistema veritablement comunitari i participatiu. Aquest enfocament reuneix estudiants, professionals i personal acadèmic de les IES i posa l'accent en el potencial de cadascun en el procés d'aprenentatge i intercanvi de coneixements. 

SFF.DeepT+ implica estudiants de grau, màster i doctorat, així com investigadors en fase inicial, en la creació d'empreses, start-ups i spin-off mitjançant formats transdisciplinaris basats en projectes basats en reptes definits pels grups d'interès del Triangle del Coneixement, ciutats, regions i empreses, i alineats amb els ODS de les Nacions Unides. 

Responsables de projecte

Ester Bernadó

Directora ESUPT

Equip de projecte

Fonts de finançament

Projecte finançat en el marc de la convocatòria HEI Initiative: Innovation Capacity Building for Higher Education, a iniciativa del European Institute of Innovation and Technology (EIT). De l'import total concedit de 750.000,00€ per tot el període d'execució del projecte (des de l'1/05/2023 fins al 31/07/2024), TecnoCampus compta amb un pressupost de 56.492,88 €.

logo
logo

Import concedit

56.492,88€

Import del projecte

56.492,88€

 

Universidades de Aveiro (Lead Partner)

Portugal

 

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek

Croatia

 

Dundalk Institute of Technology

Ireland

 

Strascheg Center for Entrepreneurship

Germany

 

Ikonomicheski universitet - Varna

Bulgaria

 

Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme

Spain

 

VIA University College

Denmark

 

The Queen's University os Belfast 

United Kingdom

 

Edinburgh Napier University

United Kingdom

 

Martin Luther University Halle-Wittenberg

Germany

 

University of Information Technology and Management

Poland

Contacta amb l’equip del projecte

Webform
Dades de contacte

Anterior

Envelliment i soledat. La feminització de la soledat no desitjada en persones grans; com afrontar-la.

Següent

XIX Congrés CIRIEC d'investigadors en Economia Social al TecnoCampus