Un total de 1.113 estudiants, 163 més que el juny de l’any passat, han aconseguit plaça per estudiar un grau al TecnoCampus el proper curs, i podran formalitzar la matrícula universitària al llarg dels propers dies. És una de les dades més positives del procés de preinscripció universitària del mes de juny, en què un total de 950 estudiants han sol·licitat estudiar al TecnoCampus en primera preferència (205 més que en la preinscripció de juny de 2022).

Diverses titulacions tenen nota de tall pel fet que la demanda dels estudiants supera l’oferta de places. Concretament, onze titulacions i dobles titulacions, de les disset que ofereix el TecnoCampus, tenen nota de tall. Destaquen en aquest sentit les notes de tall elevades en els graus d’Infermeria o en el de Fisioteràpia, de 9,288 i 8,987 respectivament; en Infermeria, la demanda triplica l’oferta de places, mentre que en Fisioteràpia la multiplica per quatre.

A banda de l’àmbit de la salut, les dades de la preinscripció confirmen una tendència a l’alça dels estudis d’enginyeria els darrers cursos. En Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d’Informació torna a haver-hi nota de tall (7,050). I en les enginyeries industrials (Mecànica, Electrònica i Organització Industrial) es registra nota de tall (6,045) per primer cop en molts anys, pel creixent interès que generen aquestes titulacions. Una altra titulació en què destaca un fort repunt de la demanda és el Grau en Disseny i Producció de Videojocs, en què les sol·licituds s’han incrementat notablement i la nota de tall és del 5,268. En la doble titulació d’Informàtica i Videojocs, la nota de tall és de 5,302.

En l’àmbit de l’empresa, es mantenen xifres molt elevades de peticions en moltes de les titulacions que ofereix el TecnoCampus, en què tenen nota de tall el Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals (7,664), el Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació (7,640), i aquest mateix grau amb docència en anglès (7,096). També la doble titulació de Màrqueting i Administració d’Empreses registra nota de tall (8,344). En el Grau en Logística i Negocis Marítims, la nota de tall és de 5,646.

Les assignacions i el nombre d’estudiants que es podran matricular al TecnoCampus creixeran al llarg de les properes setmanes, en el que es coneix com a procés de reassignacions. A banda, en aquelles titulacions que tinguin places vacants, es podran omplir en la preinscripció de setembre per tots aquells que facin la selectivitat aquest mes.


Anterior

Estudiants d'Infermeria s'examinen en competències gràcies a les proves ACOE

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les