El Grau en Infermeria organitza un any més les proves d'Avaluació Clínica Objectiva i Estructurada (ACOE), que permeten als estudiants posar a prova les seves competències tècniques i no tècniques com els coneixements, el pensament crític, la presa de decisions, les destreses interpersonals, la comunicació i aspectes ètics.

Els estudiants de segon curs han estat els primers a fer les proves, que es van dur a terme el passat 19, 20 i 21 de juny en el marc de l’assignatura Cures d’Infermeria en la Persona Adulta III. Els estudiants de tercer curs s’han examinat els dies 28, 29 i 30 de juny dins l'assignatura Pràcticum Clínic III. En aquesta 11ª edició de les proves, s’han examinat més de 170 estudiants i hi ha participat personal docent investigador, avaluadors, actors i personal de logística per recrear més de 30 casos.

Les proves ACOEs es realitzen en el Centre de Simulació i Innovació en Salut (CSIS) i es desenvolupen a través de diferents estacions que recreen casos rellevants i plantegen reptes reals pels estudiants. Durant la prova, que té una durada de dues hores, els estudiants tenen dos minuts per llegir cada cas i resoldre la situació amb un màxim de deu minuts.

En acabar la prova, cada estudiant rep la seva avaluació de forma desglossada per competències i se li ofereix un assessorament personalitzat per establir objectius individuals de treball pel proper curs acadèmic.

A més, aquest curs s’ha realitzat la 5ª edició de l’Avaluació Objectiva i Estructurada d’Habilitats Tècniques (AOEHT), que permet avaluar les habilitats tècniques de procediments en un nivell inicial. Aquesta prova s’emmarca en l’assignatura Infermeria Integrada III i es va realitzar el passat 8 i 9 de juny on van participar els 90 estudiant de primer curs.

Galeria d'imatges

Anterior

El TecnoCampus celebra els actes de graduació de la promoció 2023

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris