El TecnoCampus va celebrar els dies 5, 6 i 7 de juliol els actes de graduació de la promoció 2023, formada per tots aquells estudiants que completen els seus estudis el curs 2022-2023. En total es van celebrar nou actes en diverses franges horàries en què els graduats van rebre un diploma commemoratiu i van poder celebrar, acompanyats dels seus familiars, aquesta fita en la seva carrera acadèmica. Aquest curs, acabaran els seus estudis més d'un miler d'estudiants que han cursat graus en els àmbits de la tecnologia, videojcos, audiovisuals, empresa i salut.

L'Auditori del TecnoCampus es va onplir de gom a gom en totes les sessions de graduats i familiars; fins i tot es va habilitar la pantalla gegant en una sala adjacent (el Foyer del TecnoCampus) perquè aquells que no podien accedir a l'Auditori poguessin seguir els actes, que també es van retransmetre pel canal de YouTube del TecnoCampus. Després de cada cerimònia, es va servir un aperitiu al bar-restaurant del TecnoCampus, on també es va habilitar un photocall del programa Alumni, que manté vinculats tots els graduats del TecnoCampus amb els seus companys de promoció, alhora que els proporciona eines formatives i laborals un cop completats els estudis.

Els actes de graduació d'enguany es completaran el proper dia 14 de juliol amb la sessió dedicada als alumnes que acaben enguany els estudis de màster.

Consulta els àlbums de fotos


Anterior

Docents del grau en Infermeria, guardonats en la 6a Convocatòria de Projectes de Recerca i Innovació

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les