Braingaze, ubicada al TecnoCampus, ha tancat amb èxit una ronda d'inversió d'1,5 milions d'euros. El finançament accelerarà el desenvolupament clínic i empresarial de les seves solucions diagnòstiques i terapèutiques per als trastorns cognitius i les malalties neurodegeneratives, com per exemple el TDAH, la malaltia de l'Alzheimer i el trastorn de l'espectre autista, entre d'altres.

La inversió ha estat liderada per RYSE Asset Management, amb seu a Londres, acompanyat del fons global de capital risc Orbit Startups i Artesian, amb seu a Austràlia. 

La tecnologia innovadora de Braingaze aprofita biomarcadors patentats de micromoviments oculars, videojocs casuals i algoritmes d'aprenentatge profund (IA). Les solucions de diagnòstic ofereixen una precisió i objectivitat d'avantguarda, mentre que la seva solució terapèutica millora els nivells de funció cognitiva en l'àmbit neurobiològic, més enllà de l' entrenament conductual, que imita els efectes del tractament farmacèutic sense efectes secundaris.

Noticia El Referente.


Anterior

El Senat del TecnoCampus impulsa un nou format de treball per aconseguir els objectius del Pla Estratègic 2027

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris