Un equip d’estudiants de la doble titulació en Turisme i Gestió del Lleure i Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació del TecnoCampus s’ha situat entre els finalistes d’una competició a escala estatal integrada al programa Smart People del Grup Hotusa. Talent Match és una competició, un laboratori d'idees i un espai per a la innovació.

El repte superat pels estudiants Emma Comas Vidal, Jordi Pérez i Esclarin, Andrea Reche Pérez, Maria Salvaña Grajera i Enric Tafalla Izuel per accedir a la final consistia a dissenyar un nou concepte o servei innovador que l’hotel pogués oferir als seus clients. A més, la proposta havia de considerar una d’aquestes àrees: turisme sostenible, experiències en destinació, turisme de salut/benestar o noves tendències de negoci.

Afrontar aquest repte real ha permès als estudiants posar en pràctica els coneixements acadèmics obtinguts i les seves competències emprenedores i innovadores. Ara l'equip finalista, que ja ha superat una fase prèvia, participarà en un workshop que tindrà lloc entre abril i maig. 

L’esdeveniment es desenvoluparà al llarg d’un cap de setmana amb jornades de treball impartides per experts que permetran als estudiants acabar de completar els seus projectes. Les sessions de treball conclouran amb una presentació final per part de tots els grups i la proclamació de l’equip guanyador.

Galeria d'imatges

Anterior

El professor Antonio José Planells obté l’acreditació de catedràtic

Següent

La professora Virginia Espinosa participa en un tribunal de tesi al Consell Superior d’Investigacions Científiques.