El professor Antonio José Planells, professor i investigador del TecnoCampus, ha obtingut la resolució favorable de l’Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA) de catedràtic d’universitat en l’àrea de ciències socials i jurídiques.

Featured image

Aquesta és la màxima acreditació existent actualment i possibilita que el docent i investigador pugui accedir a una plaça de catedràtic en qualsevol universitat espanyola. Antonio José Planells és professor permanent a TecnoCampus en el Grau de Disseny i Producció de Videojocs, on imparteix les assignatures d'introducció al disseny de jocs i narrativa. També és el director del grup de recerca emergent "Cultura i Tecnologia Lúdica" (CTL), reconegut per la Generalitat de Catalunya, i dirigeix, juntament amb el professor Víctor Navarro el projecte de recerca "Ludomythologies", finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació.

Planells és autor de més de 23 articles de recerca indexats, 11 capítols de llibre i 6 monografies publicades en editorials de reconegut prestigi. Les seves línies de recerca principals són els arguments universals en els videojocs, la teoria de la ficció i els mons ludoficcionals i les metàfores estructurals en el joc analògic. D’acord amb les dades de l’Institut d’Estadística de Catalunya corresponents a l’any 2021, només un 8,25% de docents del sistema universitari públic disposen d’aquesta acreditació.


Anterior

S’inaugura ThinkIn 3D, l’acceleradora de fabricació additiva del TecnoCampus

Següent

El programa Start-UPFlama reconeix els millors projectes emprenedors d'estudiants de tota la UPF