El dia 1 d'octubre es commemora el Dia internacional de les Persones Grans. La Càtedra d'Envelliment i Qualitat de Vida del TecnoCampus vol donar visibilitat a aquest col·lectiu, que tant i tant ha patit aquests darrers mesos per la pandèmia de la COVID-19.

Envellir és un èxit del qual gaudim com a societat. Ens permet viure més anys, que han de ser viscuts amb qualitat de vida. Els riscos als quals està exposada la gent gran (solitud, desnutrició, discapacitat, dependència, etc. etc.) ens han de posar en alerta de les necessitats socials i de cura dels ancians, i fer-nos conscients que nosaltres formem part de la solució.

Proposem una exposició de fotografies de gent gran properes: familiars, avis, àvies, ties, tietes, en els seus escenaris quotidians, ja sigui a casa, al parc, a la farmàcia, al casal, fent exercici, cuinant, al carrer... Mitjançant la fotografia, veurem l'envelliment, apreciarem la maduresa, sentirem amor, comprensió, solidaritat, tristesa, alegria, vulnerabilitat, fragilitat, saviesa, etc. La fotografia haurà d'anar acompanyada d'una paraula que s'escriurà sota la imatge. Una paraula que doni significat a la fotografia.

Informa-te'n i participa-hi!

El dia 1 d'octubre es commemora el Dia internacional de les Persones Grans. La Càtedra d'Envelliment i Qualitat de Vida del TecnoCampus vol donar visibilitat a aquest col·lectiu, que tant i tant ha patit aquests darrers mesos per la pandèmia de la COVID-19.


Anterior

Coneix els projectes del Grau de Videjocs que es presentaran a l'IndieDevDay 2021

Següent

Publicats dos articles científics a la revista indexada de primer quartil “Cognitive computation”