L'EuroLeague Players’ Association (ELPA) celebrarà el seu congrés anual (EPIC) el proper mes de maig a Mataró, a les instal·lacions del TecnoCampus. Aquesta associació representa els interessos dels jugadors de bàsquet de la primera competició europea, l'Eurolliga, i els assessora en tots els àmbits esportius i extraesportius.

L'ELPA Performance International Congress (EPIC) se celebrarà el 10 de maig al TecnoCampus, fruit de l'acord de col·laboració firmat pel director gerent d'aquesta entitat, Bostjan Nachbar, amb el director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, i la regidora d'Educació, Formació Professional, Universitat y Esports de Mataró, Beatriz Delgado.

L'any passat, la 2a edició de l'EPIC es va celebrar a Itàlia, on els membres del Consell Assessor de Rendiment d'ELPA van presentar solucions innovadores en les àrees de formació, prevenció de lesions, recuperació, rehabilitació, gestió del rendiment, psicologia i nutrició. L'objectiu d'EPIC és compartir coneixements professionals amb jugadors de bàsquet professionals, els seus equips personals i de rendiment del club, i tots aquells en l'àmbit del rendiment que treballen estretament amb els esportistes. 

Els detalls del programa d'enguany es revelaran en les properes setmanes, i també s'obriran les inscripcions. els estudiants vinculats a l'àmbit de la Fisioteràpia i del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport tindran així l'oportunitat d'assistir a una trobada de primer nivell internacional on es posen en comú les pràctiques més innnovadores en l'alta competició en els diversos àmbits que afecten el rendiment dels basquetbolistes.

Bostjan Nachbar, director general, ELPA: “Estem encantats que l'EPIC 2024 se celebri al TecnoCampus de Mataró. A ELPA ens preocupem de connectar amb organitzacions afins i no podríem pensar en un soci millor. Les seves instal·lacions són increïbles i la seva convenient ubicació suposarà una oportunitat per a barcelonins i estrangers d'assistir a un esdeveniment centrat en el rendiment esportiu de jugadors de bàsquet professionals de primer nivell. Igual que en anys anteriors, l'EPIC serà l'esdeveniment on es comparteixen les últimes idees i enfocaments amb la resta del món del rendiment del bàsquet".

Beatriz Delgado Castro, regidora d'Educació, Formació Professional, Universitat i Esports: “Mataró aposta per l'esport i el fet que la ciutat pugui acollir un esdeveniment com aquest de rellevància internacional és un motiu d'orgull, perquè demostra la feina que s'està fent a nivell municipal i, especialment, des del TecnoCampus, en aquest àmbit ”

Josep Lluís Checa López, director general del TecnoCampus: "Com a centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, apostem decididament per l'esport a través del grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i de tota la formació de postgrau relacionada amb aquest àmbit. El conveni amb l'EuroLeague Players' Association per celebrar l'EuroLeague Performance International Congress a TecnoCampus ens situa al mapa dels esdeveniments rellevants relacionats amb l'esport, i en concret amb el bàsquet”.

Galeria d'imatges

Anterior

Tatiana Delgado destaca el futur del sector dels videojocs en la inauguració de curs del grau

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris