La fundadora de les empreses Vertical Robot i Out of the Blue Games va inaugurar el curs del Grau en Disseny i Producció de Videojocs de TecnoCampus el passat dijous.

En la ponència, Delgado va exposar l'evolució de la seva carrera dins del sector tecnològic, des del seu treball en grans companyies fins a ser la directora creativa dels seus propis projectes. “Va ser una experiència difícil, vaig tenir diverses ensopegades. La primera vegada que vaig intentar crear el meu propi videojoc em vaig quedar sense diners i aquest no va tirar endavant. Tot i això, vaig aprendre moltes coses que m'ajudarien en els meus futurs projectes”, va comentar.

El públic de l'esdeveniment, estudiants del grau i de la doble titulació de videojocs i informàtica, van tenir l'oportunitat de fer diverses preguntes. Les qüestions van estar centrades en el procés creatiu i en el desenvolupament del seu últim llançament, American Arkadia. “La creació d'un videojoc no implica només editar; hi ha un procés previ que requereix temps i diners. Només una vegada s'estableix com serà la història i la jugabilitat, aleshores es pot començar el desenvolupament del joc”, va explicar.
 

Per Delgado, la indústria a nivell nacional i internacional oferiran oportunitats laborals en el futur, tot i apuntar que el finançament dels projectes s'ha complicat els darrers anys.


Anterior

Destaquen quatre startups del TecnoCampus entre les més innovadores i prometedores: Aims Medical, Biel Glasses, Doole Health i Eholo

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris