El proper 29 de novembre, el TecnoCampus col·laborarà en la 6a edició del Congrés Nacional d’Enginyeria Municipal (CIM) 2022 a Barcelona, en el marc del programa del nou màster en  Gestió, Computació i Enginyeria Urbana, organitzat pel Col·legi de l’Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques i de l’Enginyeria Civil de Catalunya (CIM), amb el suport de totes les organitzacions i institucions municipalistes, Diputació, Ajuntament, i altres entitats.

El màster està adreçat a professionals que vulguin aconseguir un perfil d’integrador de les tecnologies de la informació en la gestió, la planificació i l’enginyeria urbana i adquirir pràctica a partir d’experiències d’empreses del sector de serveis a les ciutats.

El congrés tindrà com a repte reimaginar i reinventar la ciutat per assolir aquests canvis que són necessaris fer a les nostres ciutats i està dirigit als professionals de l’enginyeria que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit local, als gestors municipals, a les empreses que treballen en la prestació de serveis municipals, als representants polítics de les administracions locals i a tots aquells interessats en la millora de l’eficiència en la gestió municipal a través de l’enginyeria

Aquest any, els principals eixos del congrés seran:

  1. Imaginar noves formes de dissenyar la ciutat. La pandèmia i els períodes de confinament han sacsejat el concepte de ciutat que teníem fins ara.

Amb ponències com la de Lior Steinberg, Co-Founder & Urban Planner @Humankind, Xavier Matilla, Arquitecte en cap a l’Ajuntament de Barcelona,  representants de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i representants de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU).

  1. Pensar com millorar i fer la vida fàcil als ciutadans. La ciutat és el lloc on hi ha la interacció social, on és més fàcil que passin coses, i és l’espai social per excel·lència. Taula rodona amb Ramon Gras, investigador ciència de les ciutats de l’universitat HarvardVicente Guallart, arquitecte urbanista amb importants projectes internacionals i Ricard Font, director general de BIMSA, principal agent execució obres ciutat Barcelona. El moderador serà Oriol Altisench, gerent de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Inscripcions gratuïtes aquí.


Anterior

Participació en les XXVIII Jornades d’Investigació de les Universitats Espanyoles per presentar el projecte AntenaTrenLab

Següent

El Senat del TecnoCampus impulsa un nou format de treball per aconseguir els objectius del Pla Estratègic 2027