El proper 29 de novembre, el TecnoCampus col·laborarà en la 6a edició del Congrés Nacional d’Enginyeria Municipal (CIM) 2022 a Barcelona, en el marc del programa del nou màster en  Gestió, Computació i Enginyeria Urbana, organitzat pel Col·legi de l’Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques i de l’Enginyeria Civil de Catalunya (CIM), amb el suport de totes les organitzacions i institucions municipalistes, Diputació, Ajuntament, i altres entitats.

El màster està adreçat a professionals que vulguin aconseguir un perfil d’integrador de les tecnologies de la informació en la gestió, la planificació i l’enginyeria urbana i adquirir pràctica a partir d’experiències d’empreses del sector de serveis a les ciutats.

El congrés tindrà com a repte reimaginar i reinventar la ciutat per assolir aquests canvis que són necessaris fer a les nostres ciutats i està dirigit als professionals de l’enginyeria que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit local, als gestors municipals, a les empreses que treballen en la prestació de serveis municipals, als representants polítics de les administracions locals i a tots aquells interessats en la millora de l’eficiència en la gestió municipal a través de l’enginyeria

Aquest any, els principals eixos del congrés seran:

  1. Imaginar noves formes de dissenyar la ciutat. La pandèmia i els períodes de confinament han sacsejat el concepte de ciutat que teníem fins ara.

Amb ponències com la de Lior Steinberg, Co-Founder & Urban Planner @Humankind, Xavier Matilla, Arquitecte en cap a l’Ajuntament de Barcelona,  representants de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i representants de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU).

  1. Pensar com millorar i fer la vida fàcil als ciutadans. La ciutat és el lloc on hi ha la interacció social, on és més fàcil que passin coses, i és l’espai social per excel·lència. Taula rodona amb Ramon Gras, investigador ciència de les ciutats de l’universitat HarvardVicente Guallart, arquitecte urbanista amb importants projectes internacionals i Ricard Font, director general de BIMSA, principal agent execució obres ciutat Barcelona. El moderador serà Oriol Altisench, gerent de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Inscripcions gratuïtes aquí.


Anterior

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró, novament premiats per la Diputació de Barcelona pel programa Reempresa

Següent

Participació d'estudiants del TecnoCampus en una trobada internacional del Programa Start for Future