Aquesta reunió suposa una ocasió excepcional per a intercanviar experiències, aconseguir consensos i analitzar, debatre i proposar recomanacions i protocols d'actuació sobre les qüestions clau dels plans i estratègies que afecten la I+D+i de les universitats espanyoles.

Les XXVIII Jornades d’Investigació de les Universitats Espanyoles es van celebrar a València del dia 9 a l'11 de novembre i van reunir de manera presencial als principals responsables de la política científica i la gestió de la investigació, la transferència i la innovació de les universitats espanyoles.

El primer dia de les jornades TecnoCampus va tenir l’ocasió de participar com a ponent en la sessió paral·lela de la Xarxa OTRI “Iniciatives empresarials d’innovació oberta: un repte per les OTRIs”, presentant l’ecosistema TecnoCampus i el projecte AntenaTrenLab com un cas destacat d’innovació oberta. La presentació va anar a càrrec del director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, i de la directora d’innovació de Renfe, Maria Pilar Górriz.

 


Anterior

Audiència oberta per procés d'acreditació de titulacions

Següent

Participació d'estudiants del TecnoCampus en una trobada internacional del Programa Start for Future