El TecnoCampus signa un conveni de col·laboració amb l’Associació de Sèniors de Catalunya per a l’orientació del talent emprenedor. Té com a objectiu contribuir a fomentar l’activitat empresarial a través de l’assessorament en l’emprenedoria i la consolidació de projectes empresarials.

Asencat és una associació sense afany de lucre formada per exdirectius i empresaris que comparteixen el seu coneixement i experiència amb emprenedors i empresaris que necessiten assessorament estratègic i operatiu per posar en marxa un nou projecte o fer créixer els seus negocis.

Aquesta col·laboració ja s’ha posat en acció amb el nou programa Creixplus+, adreçat a empreses de recent creació i que compta amb l’acompanyament i l’assessorament d’Asencat. L’empresa disposa de fins a 25 hores d’assessorament amb un tutor sènior amb els qual identifica problemàtiques o millores que es puguin implementar en algunes àrees de l’empresa; posteriorment, defineixen i implementen un pla d’accions. En aquests moments, ja s'està realitzant una prova pilot amb cinc empreses del nostre territori, i es preveuque hi puguin participar fins a 20 empreses entre el 2022 i 2023.

 


Anterior

Tecnologia i logística centren dos articles del professor Jesús Martínez Marín

Següent

Lectura d'una tesi doctoral dirigida pel professor Jordi Roquer