El passat 20 de desembre es va fer l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre l’empresa Beckhoff i el TecnoCampus. Els assistents a l’acte per part de l'empresa van ser Miquel Coca, Account Manager de Beckoff Automation,  en representació de Xavier Martos , director general de Beckhoff Automation. Per part del TecnoCampus, hi van assistir Josep Lluís Checa , director general; Julián Horrillo, director del departament de Tecnologia; Joan Triadó, coordinador de les enginyeries industrials, i el professor Josep López Xarbau. 

Aquest conveni inclou la cessió per part de Beckhoff de material tècnic valorat en 35.000 € perquè els estudiants del TecnoCampus de l'àmbit de les enginyeries en facin ús en les seves pràctiques i treballs final de grau. Per la seva banda, el TecnoCampus farà ús d’aquest material i posarà el nom de patrocini a un dels laboratoris del TecnoCampus.


Anterior

Jornada en innovació en cures del programa Innocare

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les