Ismael Peña-López, director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC), i Josep Lluís Checa, director general del TecnoCampus, van signar el passat divendres 7 d'octubre un nou conveni de col·laboració per la coorganització del postgrau en Direcció i Gestió Públiques, que el 2023 arribarà a la 4a edició.

El postgrau, un títol propi de la Universitat Pompeu Fabra, vol contribuir a aconseguir administracions públiques que donin resposta a les exigències de la ciutadania en l’actual entorn complex i canviant, i a potenciar lideratges que contribueixin a fer-ho possible.

A més, el programa aposta per un enfocament multidisciplinari i aborda temàtiques com l’entorn polític i social, els models de gestió pública i la governança, les polítiques públiques i el desenvolupament d’habilitats directives des d’un punt de vista ètic i basat en el comporta-ment responsable dels comandaments públics.

Les metodologies diverses, des de la conceptualització teòrica i l’anàlisi pràctica de casos fins a diferents tallers per treballar la gestió del lideratge públic des de diferents perspectives, ofereixen als un espai ple d'oportunitats d'aprenentatge. Cadascun dels continguts del programa es tracta de manera holística, oferint un ampli ventall d’elements d’anàlisi. El director de l'EAPC, Ismael Peña-López, ha remarcat la importància de cursar el postgrau per poder implementar en els espais de treball les darreres tendències en gestió pública, així com aconseguir una actualització professional.

A l'acte de signatura de l'acord hi van assistir Eloi Serrano, codirector del postgrau i director de la Càtedra d'Economia Social del TecnoCampus; Montserrat Vilalta, codirectora d'anteriors edicions i Luz Fernández, cap del centre d’estudis de postgrau i formació contínua del TecnoCampus, HUB4T.


Anterior

La Càtedra d'Economia Circular participa en l'elaboració del baròmetre 2022 del sector

Següent

Participació d'estudiants del TecnoCampus en una trobada internacional del Programa Start for Future