Els guardons es lliuraran el mes de gener en una gala que organitza l'Acadèmia del Cinema Català.

El curtmetratge Ayúdame, produït per Betetafilms i dirigit per Cristian Beteta, ha estat seleccionada com a candidata als XV  Premis Gaudí. Aquest curtmetratge s’ha realitzat com a treball final del Màster en Direcció de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), i ha comptat amb la participació de diversos estudiants i alumni del Grau en Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus, entre els quals hi ha Cristian Beteta (guionista, director i productor) -a la imatge amb Patricia Pujadas, productora-, Àlex D. Sala (director de fotografia), Cris Borràs (cap de producció), Monica Castro (directora d'art), Gerard Cobos (tècnic de so), Julia Santisteban (ajudant d'art) i Jordi Planas (Gaffer).

El curtmetratge, produït el 2022, el protagonitzen Pedro Casablanc, Dafnis Balduz, Georgina Latre, César Mateo, Xavier Teixedó i Biel Rossell. Sinopsi: “Pedro és vigilant de seguretat. Està en un parc esperant que el seu company vingui a substituir-lo. Mentrestant, una persona comença a insultar i agredir altres transeünts sense motiu aparent. Pedro, malgrat tenir una cita i no voler involucrar-se en l'assumpte, es veu obligat a intervenir-hi.”

Galeria d'imatges

Anterior

Participació en les XXVIII Jornades d’Investigació de les Universitats Espanyoles per presentar el projecte AntenaTrenLab

Següent

Participació d'estudiants del TecnoCampus en una trobada internacional del Programa Start for Future