TecnoEmprèn és un programa d'un mes de durada per identificar si les idees en fases inicials dels emprenedors universitaris del TecnoCampus són factibles, o si han de ser modificats o descartats, per començar amb altres projectes emprenedors. Es realitzarà una edició per trimestre i el maig va finalitzar el primer programa, amb deu equips emprenedors.

 

Els equips, integrats per estudiants i alumni de grau i Màster dels Departaments de Tecnologia, Salut i Empresa del TecnoCampus van ser: BIOFLY, e-clue, GenConnect Stories, Meet Taste, Nalushop22, MD Serveis TIC, Moneticode, Posicionem, Programa Resilience i ViveFácil. 

La formació va constar de quatre sessions grupals amb l'expert Jordi Mercader SanJuan, emprenedor i docent al TecnoCampus; mentories de negoci amb ASENCAT i una mentoria de sostenibilitat amb Maria Armiñana, docent i coordinadora de la Càtedra d'Economia Circular i Sostenibilitat, a més de la tutoria per part de Anahí Moyano, Responsable d'Emprenedoria Universitària. 

Al acabar el programa, cada equip va participar d'una reunió final amb el seu mentor de negoci i la tutora, per conclusions i següents passos, elaborant un roadmap amb els recursos emprenedors del TecnoCampus més útils per a cada projecte (formació, mentories, preincubadora, entre altres). La segona edició del TecnoEmprèn serà al mes d'octubre de 2024. Aquest programa és possible gràcies al suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Galeria d'imatges

Anterior

Trobada de la Xarxa Internacional d'Universitats Emprenedores

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris