Featured image

El TecnoCampus participa en el projecte SSTeMM, un projecte finançat per la Comissió Europea que té com a objectiu millorar la gestió de l’estrès dels estudiants d’infermeria durant les seves practiques. Per aquest motiu, mitjançant una beca, han estat seleccionades dues estudiants del Grau en Infermeria de l'Escola Superior de Ciències de la Salut per assistir i participar en la conferència final del projecte, que es va celebrar el dimarts 5 de juliol a la Facultat de Medicina de la Universitat de Maribor, a Eslovènia.

Els dies 4 i 5 de juliol, la Facultat de Medicina de la Universitat de Maribor va acollir un seguit de reunions del projecte SSTeMM, on han participat els membres del consorcique ha executat el projecte i estudiants internacionals. L’objectiu d’aquestes reunions va ser, per una banda, en la reunió tècnica (Transnational Meeting) del 4 de juliol, treballar l’última acció sobre la avaluació i acordar temes tècnics i financers per al tancament del projecte, així com opcions per continuar treballant en el futur.

Per altra banda, en la jornada final del projecte (Multiplier Event) del 5 de juliol, que es va realitzar de forma mixta (presencial i online), es van donar a conèixer els resultats finals amb la participació de les estudiants d’infermeria mencionades i amb les presentacions de les investigadores del projecte, les professores del TecnoCampus Ester Mateo i Carme Rosell.


Anterior

El projecte "Lloguem!" guanya els European Responsible Housing Awards

Següent

Oberta la convocatòria d'una nova edició dels premis Creatic