L'estudi de desenvolupament de videojocs Dust Games ha estat seleccionat per a participar en la 9a edició del programa d’incubació GameBCN amb el videojoc Roombattle. Aquesta incubadora només ha incorporat sis estudis dels 174 projectes que es van presentar a la convocatòria, i un d'ells és aquest estudi impulsat per estudiants del TecnoCampus.

El videojoc Roombattle és un party fighting game on els jugadors controlaran les aspiradores robòtiques i lluitaran equipats amb objectes punyents i globus. L'objectiu principal és ser l'últim a quedar amb globus equipats a la partida. A més de les batalles, el joc conté una gran multitud de minijocs.

L’estudi està format pels estudiants del TecnoCampus Carlos Martínez i Arnau Reig, de la doble titulació d’Informàtica i Videojocs, i els exestudiants Oscar Villalobos i Daniel de Salabert, del grau de Disseny i Producció de Videojocs. També van participar en el projecte, de manera temporal, Marina Codony i Cora Real (també de Videojocs), a més d’altres col·laboradores.

Amb l’entrada a GameBCN, Dust Games té l’objectiu de constituir-se com un estudi de videojocs indie a Barcelona. Gràcies a aquest programa, l’estudi podrà viatjar fins a la Gamescom, una de les fires de més rellevància mundial en el món del videojoc.

Galeria d'imatges

Anterior

Com afectarà la IA a la creació de videojocs?

Següent

El programa Start-UPFlama reconeix els millors projectes emprenedors d'estudiants de tota la UPF