El dissabte 20 d'abril, el TecnoCampus celebra la Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer els seus estudis a aquells que vulguin iniciar-los el curs 2024-2025. Durant tot el dia, coordinadors de les titulacions, acompanyats d'estudiants, seran els encarregats d'informar directament els interessats i els seus acompanyants en les diverses sessions informatives que s'han programat. 

Des de les nou del matí i fins les cinc de la tarda, les aules del TecnoCampus s'ompliran de futurs estudiants i els seus acompanyants, que ja poden formalitzar la inscripció a les diverses sessions que s'han programat. El TecnoCampus ofereix el proper curs un total de 19 titulacions de grau i doble grau, en els àmbits de la salut, l'empresa, la tecnologia, els audiovisuals i els videojocs.

Aquest any, a més, s'ha programat una sessió dedicada a màser si postgraus, un àmbit en el qual l'oferta creix de cara al proper curs amb la incorporació de nous programes.

Cal destacar que, a banda de les sessions informatives a l'aula, els visitants podrna conèxier les instal·lacions on es cursen els estudis, en visites guiades que es duran a terme durant tota la jornada. Així mateix, al llarg del dia, de manera ininterrompuda, Gestió Acadèmica informarà els assistents dels ajuts, les beques i el calendari de la preinscripció universitària del proper curs.

Finalment, per a aquells interessats en les opcions d'allotjament prop del campus, la residència universitària Atena Living oferirà visites i assessorament a les seves instal·lacions.

Galeria d'imatges

Anterior

Com afectarà la IA a la creació de videojocs?

Següent

Dust Games, un estudi de videojocs creat per estudiants del TecnoCampus, seleccionat per participar en el programa GameBCN