Preinscripcions obertes a la Jornada de Portes Obertes presencials per a futurs estudiants de grau 

 

La Jornada de Portes Obertes, que aquest curs organitzem el dissabte 20 d'abril, és un esdeveniment únic, pensat perquè coneguis de primera mà, amb l'ajuda d'estudiants i professors del campus, les instal·lacions del TecnoCampus. A més, oferirem un ampli ventall de sessions informatives en què et podràs informar de cadascun dels 19 graus i dobles graus amb el segell de la Universitat Pompeu Fabra que pots cursar al TecnoCampus.

En les sessions informatives, els coordinadors dels graus faran una presentació de la titulació. Un cop acabada la sessió teòrica, farem visites presencials en grups per conèixer els espais de docència i les instal·lacions. Recorda que pots venir acompanyat de familiars i amics. 

 

nous graus del TecnoCampus

Ja pots preinscriure't a la Jornada de Portes Obertes 2024.

Dades de contacte
Utilitza el format dd/mm/aaaa
En quin/s estudis estàs interessat?

Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme com a Responsable del tractament, tractarà les seves dades personals amb la finalitat d'informar-li sobre graus del TecnoCampus. Pot accedir, rectificar i eliminar les seves dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Sessions informatives de grau

Tindràs un contacte directe amb els coordinadors dels graus.

El coordinador o coordinadora presentarà aspectes com el pla d’estudis, els trets característics del grau o doble titulació, les sortides professionals etc etc. I tot amb la col·laboració d’un estudiant de la titulació que aportarà la seva vivència del que represneta cursar aquests estudis.

Intervenció d’un estudiant de la titulació

T’explicarà de primera mà els punts forts d’estudiar al TecnoCampus, en un entorn únic on afavorim la internacionalització, l’emprenedoria i la connexió amb el món professional.

Torn de preguntes

Torn obert de preguntes, perquè resolguis tots els dubtes que puguis tenir!

Visita pel campus

L’equip del TecnoCampus els els estudiants dels diversos graus et mostrarem els espais de docència principals i tots els racons d'un campus universitari únic davant del mar.